Trabzonspor 3 büyüklere geçit vermiyor

Bordo-Mavililer Ünal Karaman döneminde Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş’la oynadığı 7 maçtan sadece 1’inde yenildi. Tek yenilgisini geçen sezon G.Saray'a karşı alan Fırtına, Karaman döneminde 3 İstanbul takımını da dize getirmeyi başardı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Eylül 2019 Güncelleme 03 Eylül 2019, 08:12
Trabzonspor 3 büyüklere geçit vermiyor

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor Ünal Karaman yönetiminde İstanbul'un şampiyonluklar yaşamış 3 büyük takımı karşısında büyük üstünlük kurdu. Bordo-Mavililer Ünal Karaman yönetiminde G.Saray, F.Bahçe ve Beşiktaş'a karşı 7 lig maçına çıktı.

ŞENOL GÜNEŞ'TEN SONRA BAŞARDI
Fırtına oynadığı 7 lig maçında 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 yenilgi aldı. Trabzonspor tek yenilgisini geçtiğimiz sezon G.Saray önünde 3-1'lik skorla aldı. Karaman, Şenol Güneş'ten sonra üç büyük takımı da yenme başarısı gösteren teknik adam olarak tarihe geçti.



SOSA&UĞURCAN'A KUTLAMA
Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman'ın Fenerbahçe maçının ardından Uğurcan Çakır ve Sosa'yı özel olarak kutladığı gelen bilgiler arasında.



UĞURCAN'A BÜYÜK DESTEK
F.Bahçe maçı sonrası çirkin tezahüratlara maruz kalan Uğurcan'a taraftar sahip çıktı...
F.bahçe maçından sonra Sarı-Lacivertli taraftarının çirkin tezahüratlarına maruz kalan Uğurcan'a taraftarlar sahip çıktı. Taraftarlar sosyal medyada, "Seninleyiz Uğurcan" paylaşımı yaptı.