Fenerbahçe'nin yeni transferi Adil Rami kimdir? 25 Ağustos Fenerbahçe son dakika transfer haberleri

Son dakika haberi... Fenerbahçe bonservisi elinde bulunan Fransız stoper Adil Rami'nin transfer görüşmesi yapmak üzere İstanbul'a geleceğini açıkladı. Adil Rami 27 Aralık 1985 Bastia doğumlu Fas asıllı Fransız milli futbolcudur. Son olarak Fransa'nın Marsilya takımında forma giyen Rami'nin sözleşmesi geçtiğimiz günlerde feshedilmişti. Fransa Milli Takımı ile de 36 maça çıkan stoper bu maçlarda 1 gol atma başarısı gösterdi. Savunmanın merkezinde görev yapan oyuncu 1,90 boyunda. Ayrıca Marsilya’nın 8 milyon Euro istediği Brezilyalı orta saha oyuncusu için Fenerbahçe 7 milyon Euro önerdi. İki kulübün bu transfer için el sıkışması artık an meselesi. İşte 25 Ağustos Fenerbahçe son dakika transfer haberleri ve tüm detaylar takvim spor sayfasında

Giriş Tarihi 25 Ağustos 2019, 15:44 Güncelleme 25 Ağustos 2019, 15:45
Fenerbahçe’nin yeni transferi Adil Rami kimdir? 25 Ağustos Fenerbahçe son dakika transfer haberleri

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'nin yeni transferi Adil Rami kimdir? 25 Ağustos Fenerbahçe son dakika transfer haberleri... Fenerbahçe bonservisi elinde bulunan Fransız stoper Adil Rami'nin transfer görüşmesi yapmak üzere İstanbul'a geleceğini açıkladı. Adil Rami 27 Aralık 1985 Bastia doğumlu Fas asıllı Fransız milli futbolcudur. Son olarak Fransa'nın Marsilya takımında forma giyen Rami'nin sözleşmesi geçtiğimiz günlerde feshedilmişti. Bu arada Fenerbahçe, Meksikalı futbolcusu Diego Reyes'in sözleşmesini karşılıklı sonlandırdı. Reyes, geçen sezonun ilk yarısında sarı-lacivertli formayı 16 resmi maçta giymiş ve 1 gol atmıştı. Meksikalı oyuncu sezonun ikinci yarısında ise İspanya La Liga ekiplerinden Leganes'te kiralık olarak forma giymişti.

İşte Fenerbahçe'den yapılan o açıklama:

Fransız savunma oyuncusu Adil Rami bugün kulübümüzle görüşmelere başlamak üzere Türkiye'ye gelecektir.

Yarın yapılacak sağlık kontrollerinin ardından futbolcu ile transfer görüşmelerine başlanacaktır.

Kamuoyunun bilgisine sunarız.

Fenerbahçe Spor Kulübü

SON DAKİKA TRANSFER HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

ADIL RAMI KİMDİR?

Adil Rami 27 Aralık 1985 Bastia doğumlu Fas asıllı Fransız milli futbolcudur. Son olarak Fransa'nın Marsilya takımında forma giyen Rami'nin sözleşmesi geçtiğimiz günlerde feshedilmişti. Fransa Milli Takımı ile de 36 maça çıkan stoper bu maçlarda 1 gol atma başarısı gösterdi. Savunmanın merkezinde görev yapan oyuncu 1,90 boyunda.

25 Ağustos Fenerbahçe son dakika transfer haberleri

Fenerbahçe, Meksikalı futbolcusu Diego Reyes'in sözleşmesini karşılıklı sonlandırdı.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, geçen sezon başı transfer edilen Meksikalı oyuncunun sözleşmesinin karşılıklı anlaşmaya varılarak feshedildiği belirtilerek, "Sözleşmenin iptali için yapılan görüşmeler sürecinde gösterdiği iyi niyetli ve saygın yaklaşımdan ötürü Diego Reyes'e teşekkür eder, kendisine bundan sonraki futbol hayatında başarılar dileriz." denildi.

Reyes, geçen sezonun ilk yarısında sarı-lacivertli formayı 16 resmi maçta giymiş ve 1 gol atmıştı. Meksikalı oyuncu sezonun ikinci yarısında ise İspanya La Liga ekiplerinden Leganes'te kiralık olarak forma giymişti.


*Diego Reyes

Gustavo adım adım Fener'e

Marsilya'nın 8 milyon Euro istediği Brezilyalı orta saha oyuncusu için Fenerbahçe 7 milyon Euro önerdi. İki kulübün bu transfer için el sıkışması artık an meselesi.

Fenerbahçe transferdeki 1 numaralı hedefi olan Luiz Gustavo için Marsilya ile anlaşmak üzere... Sarı-Lacivertliler, Brezilyalı orta saha için 8 milyon Euro talep eden Fransız ekibine Sarı-Lacivertliler son olarak 7 milyon Euro teklif etti. UEFA ile yaptığı anlaşma gereği oyuncu satması gereken Fransız ekibinin bu teklif sonrası Brezilyalı orta sahayı bırakmaya sıcak baktığı öğrenildi.

GUSTAVO TAMAM...

Marsilya'yı büyük oranda ikna eden ve Gustavo ile de her konuda anlaşan Fenerbahçe'nin bu transferi kısa süre içinde bitirmesi bekleniyor. Sarı-Lacivertliler'in 32 yaşındaki orta saha oyuncusuna 4 yıllık sözleşme ve senelik 3.5 milyon Euro ücret önerdiği öğrenildi. Ligde ikide iki yaparak zirve yarışındaki iddiasını ortaya koyan Fenerbahçe'de taraftarlar da büyük bir heyecanla Luiz Gustavo'nun Sarı-Lacivertli formayı giyeceği günü bekliyor.