Trabzonspor Yeni Malatyaspor maçı ne zaman, saat kaçta? TS Yeni Malatyaspor maçı hangi kanalda?

Kasımpaşa ile Süper Lig’in ilk haftasında karşı karşıya gelen Trabzonspor sahadan 1-1'lik sonuçla ayrılmıştı. Ligin 2. maçında Bordo-mavililer Yeni Malatyaspor ile mücadele edecek. Karşılaşma öncesi taraftarlar Trabzonspor Yeni Malatyaspor maçı ne zaman, saat kaçta sorularına yanıt arıyor. Peki, TS Yeni Malatyaspor maçı hangi kanalda? İşte karşılaşmaya dair bilgiler...

Giriş Tarihi 25 Ağustos 2019, 00:39 Güncelleme 25 Ağustos 2019, 01:22
Trabzonspor Yeni Malatyaspor maçı ne zaman, saat kaçta? TS Yeni Malatyaspor maçı hangi kanalda?

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'in 2. haftasında Bordo-mavililer evinde Yeni Malatyaspor'u konuk edecek. Ligin ikinci maçında Yeni Malatyaspor ile karşı karşıya gelecek Trabzonspor 3 puan için mücadele edecek. Heyecan dolu karşılaşma öncesi futbolsever Trabzonspor Yeni Malatyaspor maçı ne zaman, saat kaçta sorusuyla ilgili araştırmalarını sürdürüyor. İşte karşılaşmaya dair merak edilenler...

TRABZONSPOR YENİ MALATYASPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Trabzonspor Yeni Malatyaspor maçı 25 Ağustos Pazar günü saat 19.15'te başlayacak. Koray Gençerler'in yöneteceği karşılaşma beIN SPORTS 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

YENİ MALATYASPOR İLE 5'NCİ RANDEVU

Süper Lig'de Trabzonspor ile Yeni Malatyaspor 5. kez karşılaşacak. İki takım arasında oynanan 4 maçta bordo-mavililer rakibi karşısında iki galibiyet elde ederken, iki maçta ise sahadan Malatya ekibi galip ayrıldı. İki takım arasında oynanan 4 maçı ev sahibi olan ekip kazandı. Karadeniz ekibi attığı 6 gole karşılık ise kalesinde 8 gol gördü.

KARAMAN: "ÇOK KISA ZAMANDA ÖNEMLİ BİR GALİBİYET ALDIK"

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, yoğun geçen maç ve antrenman temposu nedeniyle oyuncularına gösterdikleri çabadan ve mücadeleden dolayı teşekkür etti. AEK maçı sonrası oyuncularına çok kısa zamanda önemli bir galibiyete daha imza attıklarını belirten Karaman, yarın sahalarında oynayacakları Yeni Malatyaspor karşısında da bu duruşlarını göstererek yollarına devam etmeleri gerektiğini belirtti.