Falcao transferinde son durum nedir? Galatasaray Falcao transferinde flaş gelişme! Falcao'dan rest...

Galatasaray'ın Falcao transferi gündemdeki yerini korumaya devam ediyor. Sarı-Kırmızılı taraftarlar transferin olumlu sonuçlanmasını heyecanla beklerken transfer konusunda flaş gelişme yaşandı. Peki, Falcao Galatasaray'a transfer olacak mı? Falcao transferinde son durum nedir? İşte Galatasaray Falcao transferi ile ilgili son gelişmeler...

Giriş Tarihi 24 Ağustos 2019, 14:57 Güncelleme 24 Ağustos 2019, 14:57
Falcao transferinde son durum nedir? Galatasaray Falcao transferinde flaş gelişme! Falcao’dan rest...

İÇİNDEKİLER

Falcao transferinde son durum nedir? Galatasaray'da Kolombiyalı yıldız Radamel Falcao transferi için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Galatasaray camiasının uzun süredir transferi için uğraştığı Falcao transferi konusunda flaş gelişme yaşandı. Falcao'nun Galatasaray için Monaco'ya rest çektiği öğrenildi. Peki, Falcao Galatasaray'a transfer olacak mı? Falcao transferinde son durum nedir? İşte Galatasaray Falcao transferi ile ilgili son gelişmeler...

FALCAO TRANSFERİNDE SON DURUM NEDİR?

Galatasaray camiasının günlerdir yatıp kalktığı Radamel Falcao transferi için yönetim biraz daha süre istedi. Panik yapılmasının kulübe zarar verdiğini düşünen idareciler, transferin zorluğunu, dünya yıldızı futbolcunun kalitesine benzetti.

Sarı-kırmızılıların Falcao transferi için görevlendirdiği menajer Ahmet Bulut'un yanına İdari Direktör Şükrü Hanedar'ın da gittiği ifade edildi.

Transferin birkaç gün daha süreceğini belirten iki ismin, yıldız futbolcunun yılan hikayesini mutlu sonla noktalandırıp, yurda dönmeyi amaçladığı kaydedildi.

Detaylar için diğer sayfaları ziyaret ediniz...

"MİSYONUMU TAMAMLADIM"

33 yaşındaki Kolombiyalı yıldız, hem hocası Jardim ile hem de 2. Başkan Petrov ile yaptığı görüşmelerde kesinlikle ayrılmak istediğini dile getirmişti.

"Monaco'da misyonumu tamamladım, artık bu kulübe faydam dokunmaz. Bırakın gideyim" diyen Falcao, kendisine yapılan baskının iki tarafa da zarar verdiğini belirtti.

Yıldız futbolcuya yıllık 9 milyon Euro ödeyen Monaco'nun bu transfer için daha fazla ayak diretemeyeceği konuşuluyor.

Kulübüyle antrenmanlara çıkan Falcao'nun "Sakatım oynamayacağım" resti de dikkat çekiyor.

NİMES MAÇINDA YOK

Monaco Teknik Direktörü Leonardo Jardim, Radamel Falcao'nun sakatlığının sürdüğünü ifade etti. Metz deplasmanında kadroya dahil edilen fakat sakatlığı dolayısıyla maç listesine girmeyen Kolombiyalı yıldız, dün antrenmana çıktı.

Ancak Jardim, oyuncusunun forma giymeyeceğini belirtti. Jardim, "Nimes maçında yok, çünkü sakatlığı sürüyor. Dün antrenmanda beraberdik, ayağında ağrıları var. Kendini iyi hissetseydi eminim bizimle birlikte sahada olurdu" diye konuştu. Ancak Falcao'nun idmanları sürdürmesi kafaları karıştırdı.

ARTIK GELSENE

Galatasaray taraftarları, Radamel Falcao için klip yapmaya devam ediyor. Son olarak Gökay Güney'in 2002 yılında çıkış yaptığı 'Artık Gelsene' şarkısı sosyal mecralarda dolaşmaya başladı.

Şarkıda, "Günleri ay gibi, ayları sene. Hasreti bitirip, artık gelsene. Mektuplar, selamlar yetmez sevene. Gurbeti bitirip artık gelsene..." sözleri yer alıyor.

GİTMEK İSTİYOR

Jardim oyuncusunun gitmek istediğini söylediğini ancak Nimes maçında sakatlığı olduğu için oynamayacağını bildirdi. Jardim, "İki sene önce de takımdan ayrılma durumu vardı.

Bunu konuşuyorduk. O dönemde maçlarda forma giymişti. Falcao yüzde 100 profesyonel. Sakat olmasaydı Nimes maçında arkadaşlarını yalnız bırakmazdı" yorumunu yaptı.