Erman Toroğlu'ndan Medipol Başakşehir - Fenerbahçe maçı için flaş yorum

Süper Lig'in 2. haftasında Fenerbahçe, Medipol Başakşehir'e konuk oldu. 1-0 geriye düştüğü maçta sahadan 2-1 galip ayrılan Fenerbahçe, puanını 6'ya yükseltti. Usta yorumcu Erman Toroğlu A Spor canlı yayınında karşılaşmaya dair önemli açıklamalarda bulundu. İşte Toroğlu'nun çarpıcı tespitleri...

Giriş Tarihi 25 Ağustos 2019, 04:05 Güncelleme 25 Ağustos 2019, 04:05
Erman Toroğlu’ndan Medipol Başakşehir - Fenerbahçe maçı için flaş yorum

İÇİNDEKİLER



Süper Lig'in 2. haftasında Fenerbahçe, Medipol Başakşehir'e konuk oldu. 1-0 geriye düştüğü maçta sahadan 2-1 galip ayrılan Fenerbahçe, puanını 6'ya yükseltirken SABAH Gazetesi yazarı Erman Toroğlu A Spor'da yayınlanan Takım Oyunu programında karşılaşmayı yorumladı. Usta yorumcu müsabakayla ilgili çarpıcı tespitlerde bulundu.



"BERABERE BİTSE ADALETLİ OLURDU"

"Ne Başakşehir geçen seneki Başakşehir ne de Fenerbahçe geçen seneki Fenerbahçe. Maçın başından sonuna kadar süzgeçten geçirdiğimde şunu gördüm. Maç iki tarafa da gitti geldi, berabere bitse iki taraf için de adaletli olurdu amma velakin son 15 dakika Fenerbahçe çok kazanmak istedi, Başakşehir o kadar kazanmak istemedi."



"MAÇ DAHA UZASA FENERBAHÇE 1 GOL DAHA BULURDU"

"Başakşehir 4-5 futbolcuyla hücuma çıkıyor. Fenerbahçe topu döndürüyor, o 4 futbolcu yürüye yürüye dönüyor. Başakşehir'in oyun şekli Abdullah Avcı'nın oyun şekli değil. Daha çabuk oynuyorlar. Hücuma daha çabuk çıkıyorlar. Çıkıyorsun da döneceksin, dönemezsen böyle olursun. Maç daha uzasa Fenerbahçe 1 gol daha bulurdu."




"FENERBAHÇE GELENLERLE DAHA DİRİ OLDU"
"Fenerbahçe 70-75'ten sonra çok daha istedi, Başakşehir o kadar istemedi. Okan orada takımın durumunu görüp 'Ben bu maçı berabere bitireyim' dese bitirebilirdi ama takıma müdahale etmedi. Ersun Yanal ise müdahale etti. Gelenlerle daha diri oldu takım."



"%30'LUK BİR MAÇ"
"Kaliteli bir maç mı? Hayır. Seyredilebilir bir maç mı? Güzel. Pozisyonlar oluyor ama o pozisyonlar verilmez. İki takım için de... Öyle pozisyonlar verdiler ki heyecanlı bir maç izledik. Kaliteli mi? Değil. %30'luk bir maç."