Falcao KAP bildirimi yapıldı mı? Son dakika Falcao transferi açıklandı mı, ne zaman İstanbul'a gelecek?

Falcao ne zaman gelecek? Galatasaray taraftarının transferini merakla beklediği Radamel Falcao için KAP açıklaması bekleniyor. Sosyal medyada sarı kırmızılı takımın taraftarları Falcao başlıkları altında toplanıyor. İşte Falcao ne zaman gelecek? KAP açıklaması geldi mi? Merak edilen detaylar haberimizde... Monaco Başkan Yardımcısı Oleg Petrov, yeni transferleri Benjamin Lecomte, Ruben Aguilar, Henry Onyekuru, Islam Slimani ve Wissam Ben Yedder için düzenlenen imza töreninde Galatasaray'ın uzun bir süredir peşinden koştuğu Radamel Falcao'yla ilgili gündeme bomba gibi düşen bir açıklamada bulundu. Radamel Falcao García Zárate, Kolombiyalı futbolcudur.

Giriş Tarihi 23 Ağustos 2019, 09:04 Güncelleme 23 Ağustos 2019, 09:04
Falcao KAP bildirimi yapıldı mı? Son dakika Falcao transferi açıklandı mı, ne zaman İstanbul’a gelecek?

İÇİNDEKİLER

Falcao ne zaman gelecek? Galatasaray taraftarının merakla beklediği dünyaca ünlü golcü Radamel Falcao'nun açıklanması bekleniyor. Sosyal medyada taraftarların yönetime baskı yapmasının ardından çeşitli başlıklar açması heyecanını arttırıyor. Kolombiyalı futbolcunun ne zaman geleceği araştırılmaya başladı. İşte Falcao ne zaman gelecek? KAP açıklaması geldi mi? Galatasaraylı taraftarların gözbebeği Kolombiyalı futbolcuyla çok önceden anlaşan sarı-kırmızılar, Monaco Kulübü ile de tüm pürüzleri giderdi. Galatasaray'ın gün içinde Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) Falcao'nun transferinin bitmesiyle ilgili resmi açıklamayı yapması bekleniyor.

Galatasaray'ın Radamel Falcao transferi yine rötar yaptı!

Sezona iki yenilgiyle başlandığı için büyük bir taraftar tepkisiyle karşı karşıya kalan Monaco yönetimi Falcao ve Galatasaray'ın tutumuna da sinirlenince geri adım attı... Ahmet Bulut, "Monaco, Falcao'nun yerinin dolduğuna ikna olunca bu iş bitecek" dedi. Fransız basını "G.Saray ekstra para vermek zorunda" ifadesini kullandı.

Tehlikeli restleşme

Türk futbol gündemini haftalardın meşgul eden Radamel Falcao transferinde yeniden çıkmaza girildi. Galatasaray'la her konuda anlaşan Kolombiyalı yıldızın dün İstanbul'a eşyaları geldi. Ancak Monaco'nun şok tutumu sonrasında Falcao, 'şimdilik' Fransa'da kaldı.

BEDELSİZ VERMEYECEKLER

3 GÜN önce Sarı- Kırmızılılar'la anlaşan Monaco, ligde alınan iki yenilgiye taraftarların gösterdiği büyük tepki sonrası çark etti. Fransız kulübü, Falcao'yu bedelsiz olarak vermekten vazgeçti.

"BU İŞ BİTTİ" TAVRINA KIZDILAR

MONACO'nun ayrıca Galatasaray'ın "Bu iş bitti" tavrına, Falcao'nun da maç ve idmanlara çıkmak istememesine çok sinirlendiği öğrenildi. Bu nedenle beklenen imza dün gerçekleşmedi.

BULUT: BUGÜN, YARIN BİTMEZ!

MENAJER Ahmet Bulut, "Bu iş birkaç gün daha uzayacak. Bugün, yarın bitmez. Monaco, Falcao'nun yerini doldurduğuna inandığı zaman transfere izin verecek" diye konuştu.

UZAYACAK AMA BU İŞ BİTECEK

FRANSIZ basınına göre Galatasaray'ın transferi bitirmek için kasasından ektra para çıkacak. Ancak gazeteler, Falcao'nun bu iş uzasa da Sarı-Kırmızılı formayı giyeceğini belirtiyor.

Önceki gün yapılan idmana sakatlığını bahane ederek katılmayan Falcao'nun Galatasaray'a gitme konusundaki ısrarı Monaco'yu kızdırdı.

MONACO'NUN HEDEFİ ATLETICO'LU KALINIC
Ben Yedder ve Slimani'den sonra bir forvet daha almak isteyen Monaco, A.Madrid'li Nikola Kalinic'e kanca attı. Sırp yıldızla görüşmeler sürüyor.

Galatasaray süper yıldızına kavuşuyor! İşte Falcao'nun geliş saati

Galatasaraylı taraftarların gözbebeği Kolombiyalı futbolcuyla çok önceden anlaşan sarı-kırmızılar, Monaco Kulübü ile de tüm pürüzleri giderdi. Galatasaray'ın gün içinde Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) Falcao'nun transferinin bitmesiyle ilgili resmi açıklamayı yapması bekleniyor.

TÜM FALCAO HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

KONYA MAÇINDA TAKIMDAKİ YERİNİ ALACAK

Akşam saat 18.00'de de kavuşma anı gerçekleşecek. Falcao, alkışlar eşliğinde Atatürk Havaalanı Genel Havacılık Terminali'ne inecek.. Yarın ise Türk Telekom Stadı'nda görkemli bir imza töreni yapılacak. Ayrıca yıldız futbolcunun, Galatasaray'ın Türk Telekom Stadı'nda Konyaspor ile oynayacağı maçta da sahada olması bekleniyor. Teknik direktör Fatih Terim de Kolombiyalı yıldızın KAP açıklamasını bekliyor. Terim, Falcao'yu da Drogba'da olduğu gibi gelir gelmez sahaya sürmeyi düşünüyor.

Öte yandan Terim, diğer transfer gelişmeleriyle ilgili de sürekli yönetimle görüşmelerini sürdürüyor.

Son dakika Falcao transferi açıklandı mı?

Monaco Başkan Yardımcısı Oleg Petrov, yeni transferleri Benjamin Lecomte, Ruben Aguilar, Henry Onyekuru, Islam Slimani ve Wissam Ben Yedder için düzenlenen imza töreninde Galatasaray'ın uzun bir süredir peşinden koştuğu Radamel Falcao'yla ilgili gündeme bomba gibi düşen bir açıklamada bulundu. Rus futbol adamı, Kolombiyalı golcünün takımda kalmasını istediklerini söylerken şu ifadeleri kullandı:

"Radamel Falcao, büyük bir profesyonel. Kendisinin bazı kariyer hedefleri olabilir. Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istemesini anlıyoruz. Ancak onu takımda tutmak istiyoruz. Burada bir yıl daha kontratı var ve buna saygı göstermesi gerekiyor: Wissam Ben Yedder'i kadromuza katmaktan ötürü çok memnunuz. Bu sezonki düşüncemiz, iki santrforla oynamak yönünde. Falcao'nun kalmasını istememiz de bu yüzden."

Kolombiyalı futbolcu Radamel Falcao kimdir?

Radamel Falcao, 10 Şubat 1986 tarihinde Santa Marta, Kolombiya'da dünyaya geldi. Futbola River Plate altyapısında başlayan Falcao, ilk profesyonel sözleşmesini de 2005 senesinde aynı kuklüple imzaladı. Burada ilk maçına henüz 19 yaşında çıkan Falcao, ligde ilk sezonu olan 2005–06 sezonunda 11 maça çıktı ve 7 gol atarak takımına katkıda bulundu. 2007–08 sezonunda Copa Libertadores'te mücadele etti ve çeyrek finalde Botafogo maçında hat trick yaptı. River Plate forması ile yılları arasında 2005-09 yılları arasında oynadığı oyunla dikkatleri üzerine çeken Falcao, 2009 senesinde Portekiz devi Porto'ya transfer oldu. Porto'da iki sezon geçiren Falcao, 51 maçta forma şansı buldu ve 41 kez rakip ağları havalandırmayı başardı. Buradaki performansıyla dünya genelinde tanınan bir futbolcu haline gelen Radamel Falcao, 2011 senesinde İspanya'nın önemli kulüplerinden Atletico Madrid bünyesine dahil oldu. Burada da kulübün tarihine geçecek bir performans sergileyen Falcao, iki sezonda 68 maça çıktı ve neredeyse her maç gol şansı bularak 52 gol ile buradan ayrıldı.

2013 senesinde, toplam bir sene bile forma giymeyeceği AS Monaco'ya transfer oldu. Burada sadece 34 maçta oynayan başarılı futbolcu, 23 gol ile kısa süre formasını giydiği Monaco'ya katkıda bulundu.

Halen Monaco'nun oyuncusu olan Falcao, 2014 senesinde Manchester United'a kiralandı. 2015 senesinde ise Chelsea'ye kiralanan Falcao, 2007 senesinden bu yana da Kolombiya Milli Takımı forması giymektedir.