Liverpool Chelsea maçının hakemi Stephanie Frappart kimdir? Kaç yaşında ve nerelidir?

UEFA Süper Kupa mücadelesinde iki İngiliz ekibi Liverpool ile Chelsea saat 22.00’de Vodafone Park'ta karşı karşıya gelecek. Büyük karşılaşmayı Fransız Hakem Stephanie Frappart yönetecek. Karşılaşma öncesi vatandaşlar arama motorlarında Stephanie Frappart kimdir sorusuna yanıt arıyor. Peki, Liverpool Chelsea maçının hakemi Stephanie Frappart kimdir? Stephanie Frappart kaç yaşında ve nerelidir?

Giriş Tarihi 14 Ağustos 2019, 17:15 Güncelleme 14 Ağustos 2019, 18:53
Liverpool Chelsea maçının hakemi Stephanie Frappart kimdir? Kaç yaşında ve nerelidir?

İÇİNDEKİLER

UEFA Süper Kupa mücadelesinde İngiliz ekipleri Liverpool ve Chelsea mücadele edecek. Dünyanın gözü kulağı büyük karşılaşma öncesi Türkiye'de. Karşılaşmayı Fransız hakem Stephanie Frappart yönetecek. Stephanie Frappart, karşılaşma öncesi gündeme geldi. Peki, Liverpool Chelsea maçının hakemi Stephanie Frappart kimdir? Stephanie Frappart kaç yaşında ve nerelidir? İşte maçın hakemi Stephanie Frappart hakkında bilgiler...

STEPHANİE FRAPPART KİMDİR?

Stephanie Frappart, 14 Aralık 1983 tarihinde Fransa'da dünyaya geldi. Frappart, 2011 yılından itibaren Fransa 3. Ligi'nde maç yönetmeye başladı. Aynı yıl FIFA Uluslararası Hakemler Listesi'nde yer aldı. 2014'te Fransa 2. Ligi'nde maç yönetmeye başlayan Stephanie Frappart, 2015'te yapılan Kanada'da yapılan FIFA Kadınlar Dünya Kupası'nda hakem olarak görev aldı.

28 Nisan 2019'da ise Fransa 1. Ligi'nde Amiens-Strasbourg maçını yönetti, Ligue 1'de maç yöneten ilk kadın hakem olarak tarihe geçti.

Stephanie Frappart, 7 Temmuz 2019'da da Fransa'da ABD ile Hollanda arasında oynanan FIFA Kadınlar Dünya Kupası finalini yönetti. 2 Ağustos'ta UEFA tarafından Süper Kupa final maçını yönetmekle görevlendirildi.

14 Ağustos 2019'da Liverpool ve Chelsea arasındaki 2019 UEFA Süper Kupası karşılaşmasını yönetecek. Böylece büyük bir Avrupa maçını yöneten ilk kadın olacak.