Bein Sports haber frekans bilgileri! Peki Bein Sports haber HD frekans ayarı nasıl yapılır?

Süper Lig maçlarını yayınlayan Bein Sports Haber'in frekans bilgileri öncelikle futbolseverler tarafından internette araştırılıyor. Bein Sports Haber, Sport Toto Süper Lig maçları ve Avrupa futbol mücadeleleri gibi spor içerikli birçok programa yer veriyor. Peki, Bein Sports Haber frekansı ayarı nasıl yapılır? Ocak 2014 tarihinde kurulmuş olan beIN MEDIA GROUP LLC, küresel spor ağı beIN SPORTS’un resmi sahibidir. beIN Sports dünya genelinde faaliyet gösteren 38 kanalı ile Ortadoğu, Kuzey Afrika, Avrupa, Kuzey Amerika ve Asya Pasifik bölgelerindeki 36 ülkede yayın yapıyor. beIN spor kanalını kuran beIN Media Group, yeni eğlence kanalları ile dijital mecralarda yer alarak sporun yanı sıra eğlence alanında da boy gösteriyor.

Giriş Tarihi 14 Ağustos 2019, 17:52 Güncelleme 14 Ağustos 2019, 17:52
Bein Sports haber frekans bilgileri! Peki Bein Sports haber HD frekans ayarı nasıl yapılır?

İÇİNDEKİLER

Bein Sports Haber, bir süredir şifresiz yayınları ile özellikler sporseverler tarafından yoğun ilgi görüyor. Bununla beraber spor keyfini yaşamak isteyen vatandaşlar Bein Sports Haber'in frekans bilgilerini merak ediyor. Bein Sports Haber Digitürk 83. Kablo TV'de ise 223. kanaldan takip edilebiliyor. Peki, Bein Sports Haber'in yayın akışında bugün neler var? Bein Sports Haber frekansı ayarı nasıl yapılır? Ocak 2014 tarihinde kurulmuş olan beIN MEDIA GROUP LLC, küresel spor ağı beIN SPORTS'un resmi sahibidir. beIN Sports dünya genelinde faaliyet gösteren 38 kanalı ile Ortadoğu, Kuzey Afrika, Avrupa, Kuzey Amerika ve Asya Pasifik bölgelerindeki 36 ülkede yayın yapıyor. beIN spor kanalını kuran beIN Media Group, yeni eğlence kanalları ile dijital mecralarda yer alarak sporun yanı sıra eğlence alanında da boy gösteriyor.

FREKANS AYARI NASIL YAPILIR?

Frekans eklemek için ise şu adımları izlemek gerekiyor;

1-Menü-Ayarlar-KullanıcıAyarları-KanalEkle..KanalEkle

2-Transponder yazan yerde 1/115 yazıyor, onu kumandanın sol ok yön tuşuna basarak "User veya Manuel" yapın.

3- İzlemek istediğiniz kanalın frekanslarını kumandadan tuşlayarak yazın.

4- Kumandanın MAVİ (Kanal Ekle) tuşuna basarak Kanalı listeye ekleyin. Bu şekilde eklenen kanalları 1000. sıradan itibaren eklemeye başlıyor yani eklediğiniz ilk kanalın numarası 1001 olması muhtemeldir.

5- İzlemek istediğiniz kanalın numarasının 1000lerde olması sizi rahatsız ederse Favori Kanallar ayarlaması yapabilirsiniz.

Menü-Ayarlar-KullanıcıAyarları-Favori Kanallar

Burada karşınıza kanal listesi gelecek sizin eklediğiniz kanallar listenin sonunda olacağı için kumandanın Yukarı tuşuna basarak ilerleyin ve istediğiniz kanalları 1. Favori Listenize eklemek için Kumandanın üzerindeki Kırmızı Tuşa basın. Sonra kumandanın sağ yön tuşuna basarak UYGULA yazısının üzerine gelin ve OK Tuşuna basın.

BEIN SPORTS HABER FREKANS BİLGİLERİ

Uydu: Türksat 4A
Frekans: 12379
Symbol Oranı: 30000
FEC: 3/3
Polarizasyon: Horizontol (Yatay)

Kulüpler ve beIN Sports anlaştı! İşte rakam...

Türkiye Futbol Federasyonu ile Süper Lig'in yayıncısı beIN SPORTS arasında uzlaşma sağlandı. Süper Lig maçları 3 sezon daha beIN SPORTS ekranlarında olacak. TFF Başkanı Nihat Özdemir önderliğindeki yönetim kurulu ile Bein Sports yöneticileri arasında yapılan görüşmelerde üç sezon boyunca devam kararı alındı. Tarafların yaptıkları görüşmede yayın organizasyonunun mali şartlarını güvence altına aldığı, Süper Lig kulüplerinin herhangi bir hak kaybına uğramadan yol arkadaşlığının devam edeceği ifade edildi.

410 MİLYON DOLAR KARŞILIĞINDA ANLAŞMA SAĞLANDI

Bein Sports'un kulüplere ödeyeceği rakam ise 410 milyon dolar. Maksimum kur 5.80 olarak belirlendi. Resmi açıklamanın 18.00'de yapılması bekleniyor.2019-2020 sezonunun yayıncısı belli oldu!

NİHAT ÖZDEMİR FAKTÖRÜ

Bugün TFF ile Kulüpler Birliği arasında yapılan toplantı ardından Kulüpler Birliği Başkanı Fikret Orman krizin çözümü konusunda TFF Başkanı Nihat Özdemir'e yetki verdiklerini söylemişti. Bu açıklamanın saatler sonrasında yayıncı kuruluş krizi Nihat Özdemir'in büyük çabalarıyla çözüldü.

BEIN SPORT TARİHİ

Ocak 2014 tarihinde kurulmuş olan beIN MEDIA GROUP LLC, küresel spor ağı beIN SPORTS'un resmi sahibidir. beIN Sports dünya genelinde faaliyet gösteren 38 kanalı ile Ortadoğu, Kuzey Afrika, Avrupa, Kuzey Amerika ve Asya Pasifik bölgelerindeki 36 ülkede yayın yapıyor. beIN spor kanalını kuran beIN Media Group, yeni eğlence kanalları ile dijital mecralarda yer alarak sporun yanı sıra eğlence alanında da boy gösteriyor.