140 milyonluk tarihi imza! Galatasaray Falcao için serveti gözden çıkardı

Galatasaray, Kolombiyalı yıldız Radamel Falcao'ya yıllık 5.5 milyon Euro verecek... 6 milyon Euro bonus maddesi olacak... Falcao, 3 yılda 140 milyon TL kazanacak...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Ağustos 2019 Güncelleme 12 Ağustos 2019, 07:58
140 milyonluk tarihi imza! Galatasaray Falcao için serveti gözden çıkardı

İÇİNDEKİLER



G.Saray
Süper Lig tarihinin en büyük imzası için geri sayıma geçti. Monaco'nun Kolombiyalı golcüsü Radamel Falcao ile el sıkışan Galatasaray kasasından hatrı sayılır bir parayı da çıkarmış olacak... Cimbom, Falcao'ya yıllık 5.5 milyon Euro garanti ücret ödeyecek.


​22.5 MİLYON EURO ÖDEYECEK
Cimbom, 5.5 milyon Euro vereceği Falcao'ya 3 yılda toplam 6 milyon Euro da bonus vermeyi planlıyor. Galatasaray 3 yıl için Kolombiyalı golcüye 22.5 milyon Euro ödeyecek.


140 MİLYON LİRALIK GOLCÜ
Süper Lig tarihinin en büyük imzası için artık sayılı saatler kaldı... Galatasaray bu büyük transfer için kasasından 3 yılda yaklaşık 140 milyon lirayı da çıkarmış olacak.


RVP VE NEGREDO'YU GEÇECEK
Süper Lig'de daha önce Beşiktaş'a transfer olan Negredo ve Fenerbahçe'de oynayan Van Persie yüksek ücretler alıyordu. Falcao alacağı ücretlerle onu geçecek.



NEREDESİN İKİ GÖZÜM
G.Saray taraftarları sosyal medyada Falcao nöbeti tutuyor... Taraftarlar, sosyal medyadaki mesajlarda, "Neredesin iki gözüm... Gözümüz yollarda kaldı" ifadelerini kullandı. G.Saray taraftarı, İstanbul'a gelmesi beklenen yıldız için eşi görülmemiş bir karşılama yapacak.