Galatasaray Tiemoue Bakayoko için Chelsea ile masaya oturdu

Galatasaray, Fatih Terim’in 6 numara transferinde ilk hedefi olan Tiemoue Bakayoko için harekata resmen start verdi. Chelsea’ye kiralama teklif yapıldı. Londra'ya adeta kamp kuran Hanedar, İngilizler'i büyük oranda ikna etti. Bakayoko'nun yıllık ücreti konusunda pazarlıklar ise devam ediyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Ağustos 2019 Güncelleme 07 Ağustos 2019, 07:52
Galatasaray Tiemoue Bakayoko için Chelsea ile masaya oturdu

İÇİNDEKİLER

Takımın kilit isimlerinden Fernando'nun Sevilla'ya satışı sonrası ön libero transferi için büyük uğraş veren Galatasaray bombayı patlatıyor... Sarı-Kırmızılılar bir süredir gündeminde yer alan Tiemoue Bakayoko için düğmeye bastı. Fransız yıldız için büyük operasyon başladı.

İNGİLİZLER İLE BİR ARAYA GELDİ
Jean Michael Seri transferinin kahramanı olan idari menajer Şükrü Hanedar, İngiltere'ye gitti. Hanedar, Londra'da Chelsea kulübünün yetkilileri ile bir araya geldi.



TEK PÜRÜZ MAAŞ KONUSU
Alınan bilgilere göre 1 yıllık kiralama konusunda Chelsea ile büyük oranda anlaşma sağlandı. Ancak Bakayoko'nun yıllık ücreti konusunda pazarlıkların devam ettiği öğrenildi.



MÜJDELİ HABER BEKLENİYOR
Ada basınına göre G.Saray, Fransız yıldızın maaşının bir bölümünün Chelsea tarafından ödenmesini istiyor. Fatih Terim ve yöneticiler, Hanedar'dan gelecek müjdeli haberi bekliyor.