Galatasaray'ın Falcao ile yaptığı pazarlığın detaylarına Takvim ulaştı! İşte çılgın Falcao teklifi...

Cimbom Falcao için kesenin ağzını açtı. 2+1 yıl sözleşme teklif eden yönetim, astronomik bir rakamı gözden çıkardı. Monaco’dan 7.8 milyon Euro alan Falcao’ya 4.5 milyon Euro maaş, lig şampiyonluğu için 500 bin Euro, Şampiyonlar Ligi’nde ikinci tur için 500 bin Euro, çeyrek final içinse 1 milyon Euro’luk bonus teklifi yapıldı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Temmuz 2019 Güncelleme 24 Temmuz 2019, 08:03
Galatasaray’ın Falcao ile yaptığı pazarlığın detaylarına Takvim ulaştı! İşte çılgın Falcao teklifi...

İÇİNDEKİLER



Fatih Terim
'den Radamel Falcao transferi için onay alan Galatasaray yönetimi kesinin ağzını sonuna kadar açtı... Sarı-Kırmızılılar'ın Kolombiyalı süper yıldızla yaptığı teklifin detaylarına TAKVİM ulaştı. Alınan bilgilere göre Falcao'ya 1 yılı opsiyonlu 3 yıllık sözleşme teklif edildi.


6.5 MİLYON EURO'YA ÇIKIYOR
Monaco'da 7.8 milyon Euro maaşı olan 33 yaşındaki forvete 4.5 milyon Euro maaş önerildi. Ancak bonuslarla bu rakam 6.5 milyon Euro'ya kadar çıkabilecek.


BONUSLAR ÇOK ÖNEMLİ
Lig şampiyonluğu için 500 bin Euro, Şampiyonlar Ligi'nde 2. tur için 500 bin Euro, çeyrek final için 1 milyon Euro bonus teklif edildi.


AHMET BULUT MASADA
Şu anda Falcao ile masada olan menajer Ahmet Bulut pazarlıkları kıran kırana sürdürüyor. Kolombiyalı yıldızın 1 haftaya kadar kesin bir yanıt vermesi bekleniyor.

ONUR ÖZKAN - TAKVİM ÖZEL