Fenerbahçe Wolfsburg maçı ne zaman, saat kaçta? FB Wolfsburg maçı hangi kanalda?

Fenerbahçe yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Sarı-lacivertliler bu kapsamda hazırlık maçlarına da devam ediyor. Fenerbahçe Alman ekibi Wolfsburg ile karşı karşıya gelecek. Şimdi taraftar merakla Fenerbahçe Wolfsburg maçı ne zaman, saat kaçta sorularına yanıt arıyor. Peki, FB Wolfsburg maçı hangi kanalda yayınlanacak?

Giriş Tarihi 21 Temmuz 2019, 18:50 Güncelleme 21 Temmuz 2019, 20:36
Fenerbahçe Wolfsburg maçı ne zaman, saat kaçta? FB Wolfsburg maçı hangi kanalda?

İÇİNDEKİLER

Sarı-lacivertliler yeni sezon hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor. Fenerbahçe 4. hazırlık maçında Alman ekibi Wolfsburg ile karşı karşıya gelecek. Mücadeleyi yakından takip edecek taraftarlar Fenerbahçe Wolfsburg maçı ne zaman, saat kaçta sorularına yanıt arıyor. Peki, FB Wolfsburg maçı hangi kanalda yayınlanacak? İşte FB Wolfsburg maçına dair merak edilenler...

FENERBAHÇE WOLFSBURG MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Fenerbahçe Alman ekibi Wolfsburg ile 22 Temmuz Pazartesi günü karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 19:30'da başlayacak.

FENERBAHÇE WOLFSBURG MAÇI HANGİ KANALDA?

Karşılaşmanın hangi kanalda yayınlanacağı henüz belli olmadı. Ancak maçın FB TV'den canlı olarak yayınlanması bekleniyor.

FENERBAHÇE GALİBİYETLE AYRILDI

Fenerbahçe yeni sezon hazırlıkları kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda geçtiğimiz hafta Boluspor ile karşılaşan Sarı-Lacivertliler, bu karşılaşmayı Victor Moses ve Tolga Ciğerci'nin attığı gollerle 2-0 kazanmıştı. İkinci hazırlık maçında ise Sarı-Lacivertliler Bursaspor ile karşılaştı. Sarı-Lacivertliler mücadeleden 2-0'lık üstünlükle ayrılan taraf oldu.

Fenerbahçe, hazırlık maçında TFF 1. Lig ekibi Bursaspor'u 2-0 yendi. Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde oynanan hazırlık maçında Fenerbahçe rakibini yeni transferi Vedat Muric'in 45+2 ve 51. dakikada attığı gollerle 2-0 mağlup etti.

Sarı-lacivertliler karşılaşmaya kalede Harun Tekin, savunmada Tolga Ciğerci, Okan Turp, Sadık Çiftpınar, Abdülcebrail Akbulut, orta sahada Jailson, Tolgay Arslan, Miha Zajc, Alper Potuk, Mehmet Ekici, santrforda ise Vedat Muric 11'iyle başladı.