Fenerbahçe Sami Khedira ile masada

Ünlü İtalyan gazeteci Di Marzio’ya göre Sarı- Lacivertliler, Juve’nin 32 yaşındaki 6 numarası ile pazarlık halinde. Alman yıldız Sami Khedira 2015 yılında İspanyol devi Real Madrid'den İtalyan ekibi Juventus'a transfer olmuş ve Siyah-Beyazlılarla 127 maçta 21 gol, 13 asistlik katkıda bulundu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Temmuz 2019 Güncelleme 21 Temmuz 2019, 08:07
Fenerbahçe Sami Khedira ile masada

İÇİNDEKİLER




Yaptığı
flaş transferlerle taraftarını coşturan Fenerbahçe yeni bir bombaya hazırlanıyor. Sarı-Lacivertliler, Real Madrid ve Juventus gibi dev takımlarda forma giyen 32 yaşındaki orta saha oyuncusu Sami Khedira'nın peşinde... Hatta ilk görüşme de yapıldı.


ORTA SAHASI GÜÇLENECEK
Ünlü İtalyan gazeteci Di Marzio'nun haberine göre Fenerbahçe, Khedira için Juventus ile görüşmelerini sürdürüyor. Fener transferi sonuçlandırırsa kaliteli bir 6 numaraya kavuşacak.


JUVE DEFTERİNİ ÇOKTAN KAPATTI
F.Bahçe Sportif Direktörü Damien Comolli'nin ilk görüşmeden olumlu ayrıldığı ancak tarafların ikinci kez bir araya geleceği belirtildi. Khedira da Juve'den ayrılacağını açıklamıştı.


4 YILDIR ÇİZME'DE FORMA GİYİYOR
Alman yıldız Sami Khedira 2015 yılında İspanyol devi Real Madrid'den İtalyan ekibi Juventus'a transfer olmuş ve Siyah-Beyazlılarla 127 maçta 21 gol, 13 asistlik katkıda bulundu.


77 KEZ MİLLİ FORMAYI GİYDİ
Sami Khedira, 77 kez Alman Milli Takımı'nda forma giydi. Tecrübeli oyuncu, bu karşılaşmalarda 7 gol attı.


FENERBAHÇE'DE HEDEF 37 MİLYON
F.Bahçe elden çıkardığı oyuncularla maaş bütçesinde 29 milyon Euro'luk alan açtı. Sarı-Lacivertliler, Alper Potuk, Reyes, Frey ve Kameni'yi de elden çıkartarak bu rakamı 37 milyon Euro'ya çıkarmak istiyor. Fenerbahçe, FFP konusunda sıkıntı yaşamak istemiyor.