Galatasaray'da bombalar üst üste patlıyor! Cimbom Falcao’nun peşinde

Galatasaray, Monaco forması giyen Kolombiyalı golcüyle resmen masaya oturdu. Görüşmeleri tam yetki verilen menajer Ahmet Bulut yürütüyor. Sarı-Kırmızılılar, Falcao'nun 7 milyon Euro olan maaşının yarısını sponsorlar yardımıyla karşılamayı düşünüyor. Monaco ile yıldız futbolcunun bonservisi için pazarlıklar da sürüyor...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Temmuz 2019 Güncelleme 19 Temmuz 2019, 07:57
Galatasaray’da bombalar üst üste patlıyor! Cimbom Falcao’nun peşinde

İÇİNDEKİLER



Jean Michael Seri'yi kadrosuna katarak bombayı patlatan Galatasaray durmuyor!.. Sarı- Kırmızılılar şimdi de Kolombiyalı dünyaca ünlü forvet Radamel Falcao'ya kanca attı. Yönetim uzun süredir transfer gündeminde yer aldığı iddia edilen Falcao ile resmen masaya oturdu.


MASADA AHMET BULUT VAR
Tam yetki verilen menajer Ahmet Bulut hem Kolombiyalı golcü hem de Monaco ile görüşmeleri yürütüyor. Yönetim Falcao'nun 7 milyon Euro'luk yıllık ücreti için de formülü buldu.


PAZARLIKLAR TAM GAZ DEVAM
Bu paranın yarısını kendi karşılaşacak olan Galatasaray diğer yarısını ise sponsor desteği ile ödeyeceyi planlıyor. Ahmet Bulut, Monaco yönetimiyle sıkı pazarlıklarını da sürdürüyor.


MONACO SERBEST BIRAKABİLİR!
Fransız basınına göre Monaco yüksek maliyeti nedeniyle 1 yıl sözleşmesi kalan Falcao'yu serbest bırakabilir. Bu durumda Kolombiyalı yıldızın transferi iyice kolaylaşacak.


KOLOMBİYA BASININDA DA YANKI BULDU
Radamel Falcao'nun Galatasaray'la masaya oturması Kolombiya basınında da geniş yankı buldu. Gazete ve internet siteleri, transferin yakın olduğunu öne sürdü.