Galatasaray büyük bombayı patlattı! Michael Seri’yi 1 yıl kiraladı

Sarı-Kırmızılılar 1 yıl önce Fulham’ın 30 milyon Euro ödeyerek aldığı ‘Afrikalı Xavi’ lakaplı Jean Michael Seri ile anlaşmaya vardı. Fulham’a 2 milyon Euro, 27 yaşındaki yıldıza 2.8 milyon Euro verilecek.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Temmuz 2019 Güncelleme 18 Temmuz 2019, 10:59
Galatasaray büyük bombayı patlattı! Michael Seri’yi 1 yıl kiraladı

İÇİNDEKİLER



Ndiaye ve Fernando'nun gidişi sonrası transfer çalışmalarını sürdüren Cimbom orta sahaya aradığı ismi buldu... Sarı-Kırmızılılar, Jean Micheal Seri'nin kiralanması için Fulham'la anlaşmaya vardı Aslan, 27 yaşındaki yıldızla transfer görüşmelerine başlandığını da KAP'a bildirdi.



BUGÜN RESMİ İMZAYI ATACAK
Bugün 09.30'da İstanbul'a gelecek olan Seri sağlık kontrolü sonrası resmi sözleşmeyi imzalayacak. Cimbom, yıldız oyuncuya 2.8 milyon Euro maaş verecek. Fulham'a ise 2 milyon Euro ödenecek.


ÇABUK, PAS BECERİSİ YÜKSEK
1 yıl önce Fulham'ın 30 milyon Euro ödeyerek Nice'ten transfer ettiği Seri, futbol stili nedeniyle 'Afrikalı Xavi' diye anılıyor. Fildişili yıldız çabukluğu ve pas becerisi ile tanınıyor.


OPSİYONU 18 MİLYON EURO
İngiliz basınına göre Galatasaray, Michael Seri'nin satın alma opsiyonunu da aldı. Bu rakamın 18 milyon Euro olduğu ifade ediliyor.

BARCELONA'NIN GÜNDEMİNDEYDİ
2017 yılında Nice'te gösterdiği süper performansın ardından Barcelona'nın transfer gündemine giren Jean Michael Seri için "Xavi'nin veliahtı" yorumları yapılmıştı.


DROGBA'NIN ESERİ
Michael Seri'nin transferinde Galatasaray'ın eski yıldızı Didier Drogba'nın büyük payı var... Milan ve Roma'dan çok ciddi teklifler alan Fildişili yıldızın Drogba'nın telkinleri sonrasında tercihini Galatasaray'dan yana kullandığı öğrenildi.