Galatasaray Genk’in golcüsü Mbwana Samatta’ya kancayı attı

Sarı-Kırmızılılar çok flaş bir hamle yaparak geçen sezon 28 maçta 20 gol atan Mbwana Samatta için düğmeye bastı. Resmi görüşmeler hemen başladı. Belçika basınına göre Genk kapıyı 10 milyon Euro'dan açtı... Galatasaray ise 8 milyon Euro zorunlu satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yaptı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Temmuz 2019 Güncelleme 17 Temmuz 2019, 07:57
Galatasaray Genk’in golcüsü Mbwana Samatta’ya kancayı attı

İÇİNDEKİLER

UEFA ile yapılan Finansal Fair Play anlaşması nedeniyle transferde frene basmak zorunda kalan Galatasaray'dan çok flaş bir hamle geldi. Sarı- Kırmızılılar, Belçika ekibi Genk'te forma giyen Mbwana Samatta için düğmeye bastı. İdari menajer Şükrü Hanedar dün Belçika'ya uçtu.

PAZARLIKLAR DEVAM EDİYOR
GENK'le masaya oturan Hanedar'ın 8 milyon Euro zorunlu satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yaptığı öğrenildi. Belçika basınına göre Genk 10 milyon Euro istiyor.



EĞER DİAGNE SATILIRSA...
ANCAK Galatasaray'ın Mbaye Diagne'yi satması durumunda Tanzanyalı forvetin bonservisini almak için Genk'e teklifte bulunacağı gelen bilgiler arasında.

BEŞİKTAŞ'A 2 GOL ATMIŞTI
SAMATTA geçen sezon Belçika Ligi'nde 28 maçta 20 gol atıp 3 asist yapmıştı. 26 yaşındaki forvet, Avrupa Ligi'nde Beşiktaş maçında attığı 2 golle dikkatleri üzerine çekmişti.