Milli Takım hocası Şenol Güneş’in Yunanistan maçında sürprizleri var

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, “Burak Yılmaz ve Druokhan Yunanistan maçında olmayacak 5-6 yeni oyuncu oynatabilirim. Sağ bekte Nazım Sangare olabilir Umut Meraş’ı da solda oynatabilirim” dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Mayıs 2019 Güncelleme 29 Mayıs 2019, 07:57
Milli Takım hocası Şenol Güneş’in Yunanistan maçında sürprizleri var

İÇİNDEKİLER

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, kendisini eski yönetimin göreve getirdiğini belirterek, "Milli takım olağanüstü bir yer. Bir prensip anlaşması var ama vazgeçilebilir. Yarın ne olacağını kimse bilemez" dedi. Güneş, Türk futbolunun gelişmesi için akademiler kurulması gerektiğini söyleyerek, "Dünü mutlu yapan, yarını da umutlu yapan bugündür. Bu ülkenin hem mutlu hem de umutlu olmaya ihtiyacı var" şeklinde konuştu. Güneş, 30 Mayıs Perşembe günü Antalya'da Yunanistan ile yapacakları hazırlık maçında 5-6 yeni oyuncu oynatabileceğini belirterek, "Burak Yılmaz ve Dorukhan Toköz, Yunanistan maçında olmaz, kaleci değişik olabilir. 5-6 yeni oyuncu oynatabilirim. Sağ bekte Nazım Sangare oynar, sol bekte Umut oynar. Emre Taşdemir'in bir gerginliği var, onun durumuna bakacağım. Emre Taşdemir olmazsa Umut Meraş'ı oynatabilirim" ifadesini kullandı.​

SANGARE: GÜNEŞ'İ ANLIYORUM
Nazım ​Sangare, A Milli Takım'ın basın toplantısında Şenol Güneş'in kendisinin daha Türk olup olmadığını bilmemesiyle ilgili soruya esprili yanıt verdi. Sangare, "Şenol Güneş'i anlıyorum. Bende Türk tipi yok" dedi.