Sezonu şampiyon bitiren Galatasaray kupa törenine çıkıyor

Türk Telekom Stadı’ndaki müthiş şölen saat 19.05’te başlayacak. Geçen hafta Başakşehir galibiyeti ile 22. şampiyonluğunu ilan eden Sarı-Kırmızılılar sezonu süper bir törenle tamamlayacak.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Mayıs 2019 Güncelleme 25 Mayıs 2019, 08:02
Sezonu şampiyon bitiren Galatasaray kupa törenine çıkıyor

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'de 2018-19 sezonunu şampiyon tamamlayan Galatasaray bugün kupasına kavuşacak. Geçen hafta Başakşehir'i yenerek 22. kez mutlu sona ulaşan Sarı-Kırmızılılar dün sezonun son maçına Sivas deplasmanında çıktı. Cimbom bugün taraftarıyla beraber zaferini doyasıya kutlayacak.

MASRAFTAN KAÇMADILAR!
Türk Telekom Stadı'nda 19.05'te başlayacağı açıklanan müthiş şölende tribünlerin hınca hınç dolması bekleniyor. Yönetim bu özel gece için maddi olarak hiçbir fedakarlıktan kaçınmadı.

GÖRSEL BİR ŞOV YAŞANACAK​
Kutlamalar için saha ortasına dev bir sahne kurulacak. Şarkıcılar, DJ Suat Ateşdağlı, özel ışıklandırma sistemleri, lazer gösterileri, görsel efektler ve alev makineleri geceyi renklendirecek.

ÖZEL ŞARKILARLA ÇIKACAKLAR
Ardından futbolcular kendi seçtikleri şarkılarla tek tek anons edilip sahaya çıkacak. Ve ardından büyük an gelecek. 2018-19 sezonunun kupası Galatasaraylı futbolcuların ellerinde yükselecek.