Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in Orhan Ak'a tokat attığı o görüntüler ortaya çıktı

Galatasaray'ın Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Medipol Başakşehir'i evinde 2-1 mağlup ederek tarihinde 22. kez şampiyonluk ipini göğüslediği gerilimli maçın ardından Medipol Başakşehir yardımcı antrenörü Orhan Ak, Fatih Terim'in kendisine tokat attığını söylemişti. Orhan Ak'ın iddia ettiği o görüntüler ortaya çıktı.

Giriş Tarihi 24 Mayıs 2019, 00:58 Güncelleme 24 Mayıs 2019, 01:10
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in Orhan Ak’a tokat attığı o görüntüler ortaya çıktı

İÇİNDEKİLER


Spor Toto Süper Lig'de 33. haftanın merakla beklenen maçında Galatasaray, Medipol Başakşehir'i konuk etti. İlk yarıyı 1-0 geride tamamlayan sarı kırmızılılar tansiyonu hayli yüksek geçen maçta rakibini 2-1 mağlup ederek bitime 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan etmişti. Maçın ardından Abdullah Avcı, Fatih Terim'i sert sözlerle eleştirirken turuncu lacivertlilerin yardımcı antrenörü Orhan Ak da deneyimli çalıştırıcının kendisine tokat attığını iddia etmişti.



Karşılaşmanın 78. dakikasında Younes Belhanda ile Mahmut Tekdemir arasında yaşanan bir pozisyonun ardından Abdullah Avcı ve Emre Belözoğlu hakem Cüneyt Çakır'a yoğun itirazlarda bulundu. Bu sırada Fatih Terim de gerilimin yaşandığı bölgeye geldi. İşte Orhan Ak'ın Terim'in tokat attığını söylediği anlar tam bu sırada yaşandı.



Konuyla ilgili konuşan Ak, "Ben oyuncuyla konuşurken, Fatih Terim geldi bana tokat attı." dedi.



Yaşanan olayların ardından Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, yardımcısı Ümit Davala ve Medipol Başakşehir yardımcı antrenörü Orhan Ak, Cüneyt Çakır tarafından tribüne gönderildi.



Maçın ardından Terim hakkında konuşan Avcı, "Bir teknik adam golden sonra kulübeye saldıracak çete halinde, yumruk atacak, hakaret edecek, telaffuz edemiyorum. Dördüncü hakem bunu göremeyecek, sonra bir daha gelecek hem de eski çalıştığı oyuncusuna, hem hakaret edecek hem yumruk atacak sonra da kulübenin arkasına kaçacak, delikanlı adam devam eder. Onun için mesafe kat edemiyoruz." ifadelerini kullandı.