Terim'den eleştirilere tepki! Organize ancak amatör bir kötülük gözlemliyoruz

Terim, kupa finali öncesi G.Saray’a yönelik eleştirilere ilişkin, “Organize ancak amatör bir kötülük gözlemliyoruz” dedi. Eleştirileri umursamadıklarını söyleyen Terim, “Maksat konsantrasyonumuzu bozmaksa, hepsine geçmiş olsun” diye konuştu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Mayıs 2019 Güncelleme 15 Mayıs 2019, 07:58
Terim’den eleştirilere tepki! Organize ancak amatör bir kötülük gözlemliyoruz

İÇİNDEKİLER

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, bugün Akhisar ile oynayacakları maçı öncesi açıklamalar yaptı. Terim iki önemli kupadan birine çıkacaklarını ifade ederek, "Galatasaray olarak emeklerimizin karşılığını almak istiyoruz. Kupaya talibiz ve kupaya önem veriyoruz." dedi.

KUPAYI İSTİYORUZ
Bu hafta iki kritik final oynayacaklarını söyleyen ve bazı oyuncuların oynayıp oynamayacağına henüz karar vermediğini vurgulayan Fatih Terim, "Buna yarın (bugün) karar vereceğiz. Bu karşılaşmaya ciddiyetle çıkarak kupayı mutlaka kazanmak istiyoruz" ifadesini kullandı.

DUALAR ESİRGENMESİN
Yarışta olmayan ilgisiz takımların yöneticilerinin bile bir süreden beri kendi maçlarını bırakıp Galatasaray ile uğraştığını vurgulayan Teknik Direktör Fatih Terim, "Biz bunları gülerek karşılıyoruz. Galatasaray Türkiye'dir. Bu söze taraftar da alışık. Organize ancak amatör bir kötülük gözlemliyorum. Hedefleri bizi kızdırıp konsantrasyonumuzu bozmaksa bunu başaramayacaklar" dedi. Sarı- Kırmızılı taraftarlara da seslenen Terim, "Büyük Galatasaray taraftarı inancını kaybetmeden, mücadeleyi bırakmadan ve duasını esirgemeden Galatasaray'a yakışan bir tavır sergilesin. Dikkatli olsunlar, uyanık olsunlar. Bizi kızdırmak isteyenlere de şimdiden geçmiş olsun diliyorum." ifadesini kullandı.

MİNİK TARAFTARA ÖZEL İLGİ
Fatih Terim, Sivas'ta Galatasaraylı minik bir taraftarla yakından ilgilendi. Ortaya renkli görüntüler çıktı.