Alman panzeri Max Kruse için Fener resmen devrede

Werder Bremen ile sözleşmesi bitecek olan ve Yanal’ın çok istediği Max Kruse’un menajeri ile temasa geçildi... İlk görüşmeler olumlu geçti. Alman santrforun kendisi ile önümüzdeki hafta içinde bir araya gelineceği bildirildi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Mayıs 2019 Güncelleme 08 Mayıs 2019, 08:06
Alman panzeri Max Kruse için Fener resmen devrede

İÇİNDEKİLER

Tarihinin en kötü sezonunun ardından yeni sezona güçlü bir kadroyla girmek isteyen Fenerbahçe'nin transfer listesine sürpriz bir isim girdi. Alman forvet Max Kruse için Fenerbahçe yönetimi ile sportif direktör Damien Comolli'nin oyuncunun menajeri ile görüşme yaptığı ve görüşmenin olumlu geçtiği bildirildi.

32 KEZ İLK 11'DE SAHAYA ÇIKTI
Comolli'nın önümüzdeki hafta oyunucunun kendisi ile bir araya gelmeyi planladığı da gelen haberler arasında. 31 yaşındaki Max Kruse'nin bu sezon 32 Bundesliga maçında 11'de forma giydi.

İSTİKRARI VE FORMUNA TAM PUAN
BU 32 maçta 11 gol ve 9 asiste imza atan Max Kruse, formu ve istikrarıyla dikkat çekti. Alman Milli Takımı'nda 14 kez forma giydi ve bu maçlarda da 4 kez fileleri havalandırdı. Fizik olarak güçlü bir isim.



YANAL UZUN SÜREDİR TAKİPTE

Teknik diretktör Ersun Yanal'ın da oyuncuyi çok beğendiği ve sistemine uygun olduğunu yönetime bildirdiği ifade edildi. Kruse için bonservis ücreti de ödenmeyecek.