Süper Lig'de şampiyonu Galatasaray-Beşiktaş ve Galatasaray-Başakşehir maçları belirleyecek

Süper Lig’de Başakşehir, G.Saray ve Beşiktaş arasındaki yarış kızıştı. Kimin ipi göğüsleyeceği son 4 maçta alınacak sonuçlardan sonra netleşecek. İspanya, İtalya ve Fransa'da şampiyonlar daha lig bitmeden belli oldu. İngiltere, Almanya, Portekiz ve Hollanda'da ise yarış 2 ekip arasında sürüyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Mayıs 2019 Güncelleme 01 Mayıs 2019, 08:01
Süper Lig’de şampiyonu Galatasaray-Beşiktaş ve Galatasaray-Başakşehir maçları belirleyecek

İÇİNDEKİLER



Süper Lig
'de heyecan her geçen hafta biraz daha artıyor. 62 puanla lider durumda bulunan Başakşehir'i, 60 puanla Galatasaray ve 59 puanla Beşiktaş takip ediyor. Son 4 haftada alınacak sonuçlardan sonra 2018-19 sezonunun şampiyonu belli olacak. Bu süreçte özellikle de 2 maç ligin kaderini çok büyük ölçüde etkileyecek.

2 MAÇ KADER NİTELİĞİ TAŞIYOR
Bu hafta oynanacak Galatasaray-Beşiktaş ve 33. haftadaki Galatasaray-Başakşehir maçlarının sonucu şimdiden merak ediliyor. Bu maçlarda alınacak sonuçlardan sonra 3 ekipten biri ipi göğüslemiş olacak.


AVRUPA'DA BÖYLE HEYECAN YOK
Avrupa'nın üst düzey liglerinde bile Süper Lig'deki heyecan yok. İspanya, İtalya ve Fransa'da şampiyon lig bitmeden belli oldu. İngiltere, Almanya, Portekiz ve Hollanda'da ise yarış 2 ekip arasında geçiyor.


BARÇA, PSG, JUVENTUS İŞİ BİTİRDİ
İspanya'da Barcelona, Fransa'da PSG, İtalya'da da Juventus şimdiden şampiyonluğunu ilan etti. Almanya'da B.Münih- Dortmund, İngiltere'de M.City, Liverpool, Portekiz'de Benfica- Porto yarışı sürüyor.


SON 4 HAFTADA HATAYA YER YOK
Lider Başakşehir G.Saray'ın önünde 2 puan farkla lider olmasına rağmen G.Saray ve Beşiktaş'ın nefesini yakından hissediyor. Son 4 haftada hata yapacak olan takım şampiyonluk defterini kapatmış olacak.