Fenerbahçe’de büyük isyan! Taraftar çileden çıktı

Alanya yenilgisi bardağı taşırdı. Fenerbahçe taraftarı isyan byarağı açtı... Başkan Ali Koç, Comolli, Ersun Yanal ve futbolculara öfke yağdı. 350 milyon TL harcanmasına rağmen Alanyaspor karşısında ortaya konan aciz futbol herkesi çileden çıkardı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Nisan 2019 Güncelleme 23 Nisan 2019, 08:00
Fenerbahçe’de büyük isyan! Taraftar çileden çıktı

İÇİNDEKİLER



Bu
sezon tarihinin en kötü dönemini yaşayan Fenerbahçe'de taraftarlar her şeye rağmen kötü gün dostu olduğunu göstermiş ve desteğini esirgememişti. Hatta geçen sezona göre taraftar sayısında da ciddi artış olmuştu. Ama Alanya maçı bardağı taşıran son damla oldu. Skordan çok inanılmaz kötü futbol isyan ettirdi.


TEPKİLER DAHA DA ARTABİLİR
Mücadele etmeyen, rakip yarı alana geçmekten aciz kalan takımlarını gören Fenerbahçeliler sanal alemde tepkilerini dile getirdiler. Futbolcular ile birlikte Yanal, Başkan Koç ve Comolli de nasibini aldı.


ÖNCE TAKIM OL SONRA FENER OL
İşte o tepkiler: Ali Koç "Topunuz gelin" diyordu. Topunuza yazıklar olsun! Alayına isyan... Fener ol dediniz olduk. Ama siz takım olamadınız. Önce takım olun... Kimseye sınırsız destek yok. Ali Koç'a bile.


KİMSEYE SINIRSIZ DESTEK YOK
Kimseye sınırsız destek yok. Hayal kırıklığımsın Ali Koç... Ersun Yanal'dı. Ersun Yalan olmuş... Ruhsuz futbolcu istemiyoruz. O formayı çıkarın. Defolun gidin... Slimani için 6 milyon Euro verdiniz. Antrenman yapsın diye mi...