Fenerbahçe’nin Alanya’daki futboluyla hemen herkes dalga geçti

Fenerbahçe, Alanya’da sezonun en kötü maçını oynadı. Alanya matça göremeyenler için kaleci Haydar’ın fotoğrafını paylaştı. Cisse “Umarım F.Bahçe küme düşmez” dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Nisan 2019 Güncelleme 22 Nisan 2019, 07:59
Fenerbahçe’nin Alanya’daki futboluyla hemen herkes dalga geçti

İÇİNDEKİLER



Geçtiğimiz
hafta Galatasaray derbisinde 10 kişi kalmasına karşın sahadan puanla ayrılmayı başaran Fenerbahçe'nin yerinde Alanya'da yeller esti. Sezonun belki de en kötü ve en çaresiz futbolunu ortaya Sarı- Lacivertliler'e en çok kendi taraftarı tepki gösterirken, Fenerbahçe'yle dalga geçilen paylaşım ve demeçler üzüntüyü daha da arttırdı.


ALANYA'NIN PAYLAŞIMINA TEPKİ VAR
1-0'lık galibiyeti kutlayan Alanyaspor, resmi sitesinden kalecileri Haydar'ın fotoğrafını yayınladı. Fotoğrafa da "Maçta göremeyenler için kalecimiz Haydar" notunu düştü. Ama olay bununla da kalmadı.



​CİSSE ADETA TUZ BİBER EKTİ...
Alanyaspor'un santrforu Cisse, maç sonunda yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada "Sezonun bitmesine 5 maç kaldı. Fenerbahçe umarım küme düşmez" ifadesini kullandı. Bu demeç de sanal alemde defalarca paylaşıldı.



​FENERLİLER RENCİDE OLDU
"F.Bahçe'nin bu sezon galibeyet gördüğü iki il olan İstanbul ve Konya için hazırlanan paylaşım da taraftarları rencide etti. Başkan Ali Koç'un 'Fener Ol' kampanyasına takımın cevabı da bambaşka oldu!