Emre Akbaba performansı ile herkesi şaşırtıyor

G.Saray’a 60 milyon liraya mal olan Emre tarak kemiği kırığı nedeniyle 13 maç kaçırdı. Sakatlık dönüşü ise 9 haftada sadece 1 asist yaptı, hiçbir maçta 90 dakika sahada kalamadı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Nisan 2019 Güncelleme 22 Nisan 2019, 07:59
Emre Akbaba performansı ile herkesi şaşırtıyor

İÇİNDEKİLER



Emre Akbaba
sezon başında Türkiye'nin en çok konuşulan futbolcusuydu... Transferiyle Galatasaray ve Fenerbahçe'yi birbirine düşüren milli futbolcu ardından tercihini Sarı- Kırmızılılar'dan yana kullanmıştı. Galatasaray, Emre için bonservis ve maaşla birlikte 60 milyon liralık yükün altına girmişti.


4.5 AY FORMA GİYEMEDİ
Ancak Emre'nin performansı, transferi kadar ses getirmedi. 7. haftadaki Erzurum maçında ayak tarak kemiği kırılan yıldız futbolcu yaklaşık 4.5 ay sahalardan uzak kalırken, 13 lig maçında forma giyemedi.


9 HAFTADA HİÇ GOL ATAMADI
21. haftadaki Trabzonspor maçıyla sahalara dönen Emre bir türlü beklenen performansı gösteremedi. Sakatlık sonrasında 9 haftada gol atamazken sadece 1 asist yaptı. Hiçbir maçta 90 dakika oynayamadı.


TARAFTARLAR DA TEPKİLİ
Son olarak Kayseri maçında cezalı Onyekuru'nun yerine 11'de oynayan Emre Akbaba yine büyük hayal kırıklığı yarattı. 62 dakika sahada kalabilen milli futbolcu taraftarların tepkisini topladı.