Eljif Elmas yarışında Premier Lig ekibi Tottenham öne geçti

Fiorentina’nın Eljif için 15 milyon Euro’luk teklifinin yankıları sürerken bir iddia da Ada’dan geldi! Tottenham 22 milyon Euro’yu gözden çıkardı.. Tottenham'ın bu teklifinin ardından Fiorentina, Lazio ve Zenit yarışta geride kaldı. Başka İngiliz takımları da devreye girerse fiyat daha da artabilir..

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Nisan 2019 Güncelleme 17 Nisan 2019, 07:58
Eljif Elmas yarışında Premier Lig ekibi Tottenham öne geçti

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Eljif Elmas, Fenerbahçe'de ve Makedonya Milli Takımı'nda göz doldurmaya devam ederken talipleri de artmaya başladı. İlk olarak İtalyan ekibi Fiorentina'nın 15 milyon Euro'luk teklifi vardı ama İngiliz ekibi Tottenham daha yüksek bir rakamı gözden çıkardı. İngiliz ekibinin 22 milyon Euro'yu gözden çıkardığı iddia ediliyor. Eljif'in menajeri ile de temasa geçilmiş durumda.

TOTTENHAM YARIŞTA ÖNDE
Eljif'i Tottenham dışında Fiorentina, Lazio ve Rus kulübü Zenit'in de istediği ancak İngiliz ekibinin gözden çıkarttığı rakama henüz yaklaşan olmadığı ifade ediliyor. Fener yönetimi de işi şimdilik ağırdan alıyor.



FİYAT DAHA DA ARTABİLİR...
Başka Premier Lig ekipleri de devreye girerse Eljif'in rekor bir ücretle de satılabileceği iddia ediliyor. Ligin kalan 6 haftasında Eljif'in göstereceği performansın bunun için kritik öneme sahip olduğu ifade ediliyor.