Fenerbahçe yönetiminde Ersun Yanal çatlağı

Kadıköy serisinin devamı Ersun Yanal’a puan kazandırsa da Fener yönetiminde oynanan futbol beğenilmedi. 13 maçta sadece 4 galibiyetin alınmasına tepki var. Gelecek sezon için ibre hala Ersun Yanal’dan yana olmasına rağmen karşı çıkanlar da var.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Nisan 2019 Güncelleme 16 Nisan 2019, 07:58
Fenerbahçe yönetiminde Ersun Yanal çatlağı

İÇİNDEKİLER



Fenerbahçeli
taraftarların takımın başına gelmesini en çok arzuladığı isim olan Ersun Yanal yeniden teknik direktör olduğunda umutlar yeşermişti. Ancak Yanal'la çıkılan 13 maçta sadece 4 galibiyetin gelmesi ve iyi mücadeleye rağmen oynanan futbolun istenilen seviyede olmaması Fener yönetiminde çatlağa neden oldu.


​5 TAKVİYE YAPTIK, SONUÇ AYNI
10 kişi ile gelen G.Saray beraberliği ve Kadıköy serisinin devamı Yanal'a puan kazandırsa da yönetimde Yanal'a karşı olanlar da var. Bu yöneticiler "Devre arası 5 takviye yaptık. Sonuç bu olmamalı" diyorlar...


​TARAFTAR YANAL'IN ARKASINDA
Başkan Ali Koç'un şimdilik Ersun Yanal ile devamdan yana olduğu öğrenilirken taraftarların arkasında olduğu Ersun Yanal ile devam etmeme kararı almanın yönetim için de risk oluşturduğu belirtiliyor.


​TRANSFERİ KENDİ YAPMAK İSTİYOR
Yanal'ın Comolli'nin sezon başında aldığı oyuncuların neredeyse tamamını oynatmaması da dikkat çekiyor. Kulübe yakın çevreler "Yeni sezonda transfer listesinin tamamını Yanal belirlemek istiyor" yorumunu yaptılar.