Fenerbahçe - Galatasaray derbisi sonrası yine savaş çıktı!

Sarı-Kırmızılı Yönetim, derbide Ali Palabayık’ın yönetimi nedeniyle MHK Başkanı Sabri Çelik’i ziyaret etti. Başkan Mustafa Cengiz, VAR kayıtlarını talep etti...G.Saray, ardından "Kara Pazar" başlıklı bir açıklama yapıp "Şampiyonluk yürüyüşümüzü sürdüreceğiz" dedi. Fener ise twitter'dan "ağlama" emojisiyle yanıt verdi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Nisan 2019 Güncelleme 16 Nisan 2019, 07:58
Fenerbahçe - Galatasaray derbisi sonrası yine savaş çıktı!

İÇİNDEKİLER



Derbi
sona erdi ancak yankıları devam ediyor... Galatasaray ile Fenerbahçe arasında dün internet sitesinden düello yaşandı. Galatasaray, derbinin hakemi Ali Palabıyık'ın yönetimi nedeniyle dün Merkez Hakem Kurulu'na ziyaret gerçekleştirdi. Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, kurmayları Abdurrahim Albayrak ve Yusuf Günay'la birlikte Merkez Hakem Kurulu Başkanı Sabri Çelik'i ziyaret etti.


CENGİZ KAYITLARI İSTEDİ
Sarı-kırmızılı kulübün Başkanı Mustafa Cengiz, dev derbiyi 'Kara Pazar' olarak tanımlayarak Merkez Hakem Kurulu Başkanı Sabri Çelik'ten VAR kayıtlarını istediklerini ifade etti.


MAÇ DEĞİL KORKU FİLMİ
Cengiz, "TFF ve kurullarının iyi niyetinden şüphemiz yok ama saha dışarısından müdahalelerin farkındayız. VAR'a rağmen yaşanan dehşeti herkes izledi. Maç değil, korku filmi gibiydi" şeklinde konuştu.





İNTERNETTEN AÇIKLAMA YAPTI
G.Saray internet sitesinden 'Kara Pazar' başlıklı bir paylaşım yaparak, "Saha içinde ve saha dışında kurulan tuzaklara, iftiralara rağmen, şampiyonluk yürüyüşümüz kararlılıkla devam etmektedir" açıklaması yaptı.



FENERBAHÇE'DEN CEVAP GELDİ
F.Bahçe, Galatasaray'ın açıklamalarına kayıtsız kalmadı... Sarı-Lacivertliler, ezeli rakibinin yaptığı paylaşımlar sonrasında sosyal medya hesabından ağlayan surat emojisi paylaştı. Bu paylaşım çok konuşuldu.


CİMBOM'DAN 2. SARI TEPKİSİ
G.Saray taraftarı, sarı kartı olan Mehmet Topal'ın Linnes'e yaptığı hareket sonrası kırmızı kartla oyundan atılmasını bekledi.



BÜLENT YILDIRIM HEDEF TAHTASINDA
Derbi sonrası Galatasaray'ın hedefinde olan bir başka isim VAR hakemi Bülent Yıldırım'dı. Sarı-Kırmızılılar, tecrübeli hakeme çok yüklendi.

AVRUPA'DA ÖRNEĞİ VAR!
G.Saray Fenerbahçe derbisindeki VAR konuşmalarının yayınlanmasını istiyor. Bilindiği gibi Hollanda Ligi'nde bu sezon oynanan Utrecht- PSV
Eindhoven maçındaki VAR konuşmaları youtube üzerinden yayınlanmıştı.