Geri adım atmak yok! Fatih Terim’in derbi öncesinde bütün planları galibiyet için

Tecrübeli hoca “Biz daha iyi takımız. Onlardan daha yetenekliyiz. 1 saniye bile geri adım atmayacağız” diye konuştu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Nisan 2019 Güncelleme 14 Nisan 2019, 07:59
Geri adım atmak yok! Fatih Terim’in derbi öncesinde bütün planları galibiyet için

İÇİNDEKİLER



HEM TAKTiK HEM DE PSiKOLOJi

G.Saray tüm hazırlıklarını galibiyet için yaptı. Fatih Terim taktik kadar psikolojik faktörler üzerinde de duruyor. F.Bahçe'nin agresifliğine aynı şekilde karşılık vermelerini isteyen Terim, "Biz daha iyi takımız. Onlardan daha yetenekliyiz. Geri adım atmayacağız" dedi.


SAMi YEN'DEYMiŞ GiBi OYNAYIN!
Terim'in en çok üzerinde durduğu konulardan birisi taktik disiplin. Skor ne olursa olsun oyun planının dışına çıkmamaları gerektiğini sürekli dile getiren Terim, futbolcularından sanki iç sahada oynar gibi sürekli ayağa pas yaparak kontrolü elinde tutmalarını istedi.


SAKIN TAHRiKLERE KAPILMAYIN
Takıma sürekli sakinlik uyarısı yapan Fatih Terim, "Rakibin ve taraftarların tahriklerine kapılmayın" dedi. Başta Hasan Şaş olmak üzere kulübenin saha veya tribünlerle muhatap olmasını istemeyen başarılı hoca gerilimin Fener'in işine yarayacağını düşünüyor.


GiZLi SiLAH BADOU NDIAYE OLACAK
Terim'in gizli silahı Ndiaye olacak. Fenerbahçe'nin hücum oyuncularına özel önlemler alacağını düşünen Terim, Senegalli yıldıza sürpriz koşularla ceza sahasına girmesi ve Diagne'ye destek olması talimatını verdi. Onyekuru da sürekli defans arkasına sarkacak.


DERBiNiN ANAHTARI 1-0'I BULMAK
G.Saray'ın son 20 yılda Kadıköy'de sadece 13 dakika önde oynaması Terim'in en çok dikkat çektiği noktalardan birisi. Başarılı hoca bugün öne geçmenin galibiyetin yolunu açacağını düşünüyor. Terim özellikle ilk yarım saatte mutlaka gol bulmayı hedefliyor.