Galatasaray, Fenerbahçe’nin ağır savunmasından yararlanacak

G.Saray Teknik Direktörü Fatih Terim, Isla ve Skrtel’in arasına atılacak toplarla sonuca gitmeyi planlıyor...Feghouli ve Diagne rakibi üstüne çekecek. Onyekuru da savunmanın arkasına koşu yapacak...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Nisan 2019 Güncelleme 12 Nisan 2019, 07:58
Galatasaray, Fenerbahçe’nin ağır savunmasından yararlanacak

İÇİNDEKİLER




G.Saray
Teknik Direktörü Fatih Terim, Kadıköy'deki 20 yıllık galibiyet hasretine son vermekte kararlı. Tecrübeli teknik adamın, pazar günü oynanacak Fenerbahçe derbisindeki taktiği de şekillenmeye başladı. Terim'in oyun planını Nijeryalı yıldızı Henry Onyekuru üzerinden kuracağı öğrenildi.


ANKARAGÜCÜ MAÇINI EZBERLEDİ
F.Bahçe'nin A.Gücü ile oynadığı son lig maçını izleyen Terim'in Isla ve Skrtel'in rakiplerini sık sık kaçırdığını gördü. Sezon boyunca aynı şekilde gol yiyen Fener'i yine aynı şekilde yıkmaya karar verdi.


​HIZINDAN YARARLANILACAK
Tecrübeli teknik adam, hücum hatında görev yapacak Diagne ve Feghouli'nin savunmayı kendileri üzerine çekmelerini isteyecek ve Onyekuru da Fenerbahçe savunmasının arkasına kaçacak.


​GÖZLER ONYEKURU'DA OLACAK
Bu şekilde gol pozisyonlarına girecek G.Saray'da Onyekuru'nun performansı belirleyici rol oynayacak. Fatih hoca, Florya'da bu taktiği ezberletiyor.


Henry Onyekuru bu sezon Galatasaray'da 11 gol atarken 3 de asist yaptı.