Ersun Yanal’ın derbi taktiği belli oldu! Hedefte Aslan’ın yumuşak karnı var...

Stoperde oynayan 2 oyuncusu da cezalı olan G.Saray’ı F.Bahçe bu bölgeden vurmayı planlıyor. Yanal, kanat ve orta saha oyuncularına “Savunmanın ortasına koşu yapın” talimatını verdi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Nisan 2019 Güncelleme 12 Nisan 2019, 07:58
Ersun Yanal’ın derbi taktiği belli oldu! Hedefte Aslan’ın yumuşak karnı var...

İÇİNDEKİLER



Pazar
akşamı Galatasaray ile Kadıköy'de tarihi bir derbiye daha çıkacak olan Fenerbahçe'de maç taktiği büyük ölçüde belli oldu. Sarı-Lacivertli ekibin teknik patronu Ersun Yanal'ın Galatasaray'ın zaaflarının üzerine kurulu bir hücum taktiği geliştirdiği ve derbi akşamı bu zaafın üzerine gidilmesini istediği bildirildi.


​GALATASARAY KÖTÜ YAKALANDI
Galatasaray'da savunmanın göbeğinde yer alan Luyindama ve Marcao'nun her ikisi de cezalı. Stoperlerden birisi Donk olacak. Diğer isim ise Fernando ya da Ahmet Çalık'tan birisi olacak.



​İLK KEZ YAN YANA OYNAYACAKLAR
Donk'un yanında kim olursa olsun ilk kez yan yana oynayacaklar. Ersun Yanal da orta saha ve kanat oyuncularına sürekli olarak savunma göbeğine doğru koşu yapmalarını ve dönen topların takibini istedi.


​ERKEN GOL RAKİBE AÇIK VERDİRİR
Yanal'ın ayrıca maça presle başlanmasını istediği, ilk 25 dakikada gol bulunması durumunda zaafları olan G.Saray'ın daha çok açık vereceğini de sözlerine ekledi.