Galatasaray 5 hücumcuyla Kadıköy'de zafer arayacak

Başakşehir’i yakalayabilmek için Fener’i yenmek zorunda olduklarını düşünen Terim çok cesur bir kadroyu sahaya sürecek. Tecrübeli hoca, Ndiaye'nin önüne Belhanda, Emre, Feghouli, Onyekuru ve Diagne'li hücum hattını oynatmayı planlıyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Nisan 2019 Güncelleme 10 Nisan 2019, 07:58
Galatasaray 5 hücumcuyla Kadıköy’de zafer arayacak

İÇİNDEKİLER



Sezonun
belki de en kritik maçında pazar günü Fenerbahçe deplasmanına çıkacak olan Galatasaray'da tüm planlar galibiyet üzerine yapılıyor... 6 puan önde olan lider Başakşehir'i yakalamak için mutlaka kazanmaları gerektiğini düşünen Fatih Terim'in çok cesur bir kadroyu sahaya süreceği öğrenildi.


STOPERDE İKİ ÖN LİBERO!
Tecrübeli hoca, Luyindama ve Marcao'nun yokluğunda iki ön libero Donk ile Fernando'yu tandeme çekmeyi planlıyor. Fatih Terim, Badou Ndiaye'yi ise 6 numarada görevlendirmeyi düşünüyor.


AKBABA İKİNCİ FORVET GİBİ
Terim'in Senegalli yıldızın önünde aynı Malatya maçındaki gibi Emre Akbaba ve Belhanda'yı iki 8 numara gibi oynatacağı öğrenildi. Belhanda oyun kuruculuk yaparken, Emre ise forvete destek verecek.


FEGHOULİ ORTAYA GELECEK
İleri uçta ise Feghouli, Onyekuru ve Diagne üçlüsü yer alacak. Feghouli sık sık orta alana gelerek top alacak ve pas trafiğine katkıda bulunacak. Onyekuru ise sürekli savunma arkasına koşular yapacak.