Fenerbahçe'de topyekün seferberlik! Kadıköy büyüsünün devamı için camia kenetlendi

Fenerbahçe derbi maç için Samandıra’ya kapanıyor. Sadece çalışmak ve dinlenmek var. Yöneticiler sürekli takımla olacak. Taraftarlar da maçtan 1 gün önce idmanı ziyaret edecek.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Nisan 2019 Güncelleme 10 Nisan 2019, 07:58
Fenerbahçe’de topyekün seferberlik! Kadıköy büyüsünün devamı için camia kenetlendi

İÇİNDEKİLER



Fenerbahçe'de
pazar günü oynanacak Galatasaray derbisi öncesinde topyekün seferberlik ilan edildi. Yönetim bu maçın kazanılmasına büyük önem veriyor. Başkan Ali Koç ve yöneticilerin hafta boyunca sık sık Samandıra'ya gelerek futbolculara moral ve destek verecekleri öğrenildi. Taraftarların da bir sürprizi olacak.


TARAFTARIN SÜRPRİZLERİ VAR
Sarı-lacivertli taraftarlar derbiden 1 gün önce cumartesi günü Samandıra'ya gelerek takıma destek verecek. Maç günü de takımın Ülker Stadı'na meşalelerle konvoylarla ulaşması sağlanacak.


CAMİA DERBİ İÇİN KENETLENDİ
Fenerbahçe camiası hem 20 yıllık iç saha yenilmezliğinin devamı hem de 'Fener Ol' kampanyasının daha canlı hale gelmesi için Galatasaray derbisi öncesi kenetlenmiş durumda. Camiada tek hedef 3 puan.


KAMPANYAYA HAREKET GELECEK
F.Bahçe'nin G.Saray'ı yenmesi durumunda tarftarın yönetime ve takıma olan güveninin artaracağı ve bundan 'Fener Ol' kampanyasının da çok olumlu yönde etkileneceğinin hesaplandığı gelen haberler arasıda.


DERBİ İÇİN START VERİLDİ
FEnerbahçe, 1 günlük iznin ardından pazar günü oynanacak Galatasaray derbisinin hazırlıklarına başladı. 1.5 saat süren çalışmanın son bölümü taktik ağırlıklı geçti.