Fenerbahçe düşme hattındaki rakibi Ankaragücü ile berabere kaldı

Fenerbahçe, 42.dakikada Boyd’un golüyle geriye düştü . 67’de Hasan Ali ile eşitliği sağladı. Haftaya Galatasaray ile karşılaşacak Kanarya’nın düşme hattıyla arasındaki fark 5 puan.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Nisan 2019 Güncelleme 08 Nisan 2019, 09:14
Fenerbahçe düşme hattındaki rakibi Ankaragücü ile berabere kaldı

İÇİNDEKİLER



Fenerbahçe
, Ankaragücü ile deplasmanında 1-1 berabere kaldı. 3. dakikada Soldado'nun şutunu son anda Altay çıkardı. 9'da Altay bu kez Mehmet Ekici'nin şutunu kurtardı. 16'da Soldado, kale dibinden vurdu. Altay kalesinde yine devleşti. 17'de Mehmet Ekici'nin kullandığı serbest vuruşta kaleci Altay Bayındır topu köşeden çıkardı. 23'te Moses mutlak gol pozisyonunu harcadı. 42'de Canteros'un uzun pasında savunmanın arkasına sarkan Boyd, Harun'u avladı: 1-0.


​GOLÜN ASİSTİ SOLDADO'DAN
64'TE Fenerbahçe'nin tecrübeli oyuncusu Soldado kaleye yakın mesafeden vurdu. Altay kalesinde yine devleşti. 67. dakikada Fenerbahçe'nin İspanyol golcüsü Soldado ceza sahası içinde Hasan Ali'ye çok şık bir pas verdi. Tecrübeli oyuncu düzgün bir vuruşla takımının eşitlik golünü kaydetti.


MÜCADELE 101 DAKİKA OYNANDI
Dakikalar 85'i gösterdiğinde Fenerbahçeli Mehmet Ekici'nin vuruşu direği yaladı. 87'de Mehmet Ekici ve Canteros arasında çıkan kavga nedeniyle maç birkaç dakika durdu. Çıkan olaylar nedeniyle karşılaşma 101. dakika oynandı. Haftanın kritik maçı 1-1 beraberlikle sonuçlandı.