Galatasaray’da kırmızı alarm

Galatasaray’da zorlu maçlar öncesinde takımdaki formsuz isimler ve sakatlar düşündürüyor... Aslan'da Diagne, Onyekuru ve Fernando haftalardır kötü... Nagatomo ve Mitroglou ise sakat...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Nisan 2019 Güncelleme 05 Nisan 2019, 07:59
Galatasaray’da kırmızı alarm

İÇİNDEKİLER



Cimbom'da
kırmızı alarm... Sarı-Kırmızılar zorlu maçlar öncesinde SOS veriyor... Yeni Malatyaspor maçında direkt kırmızı kart gören Luyindama, 9 gün sonra oynanacak Fenerbahçe maçında forma giyemeyecek. Bunun yanı sıra bir diğer stoper Sambacı Marcao ise Yeni Malatyaspor maçına kart sınırında çıkacak.


MARCAO İLE ÖZEL GÖRÜŞME
Brezilyalı stoper Yeni Malatyaspor maçında kart görürse Fenerbahçe'ye karşı forma giyemeyecek. Bu tehlike nedeniyle Fatih Terim'in de endişe içinde olduğu ve Marcao ile konuştuğu bildirildi.


ÜÇ YILDIZ YERİNDE SAYIYOR
Bu iki ismin yanı sıra G.Saray'da haftalardır formsuz olan Onyekuru, Diagne ve Fernando'nun durumu da Terim'i düşündürüyor. Bu 3 yıldızın F.Bahçe maçındaki performansları da merak ediliyor.


İKİ ÖNEMLİ İSİM DE SAKAT
G.Saray'da sakatlıkları devam eden Mitroglou ve Nagatomo derbide forma giyemeyecek. Bu eksikler de Cimbom'u kritik maçlar öncesinde endişelendiriyor.