Ndiaye Ada'ya dönmez! Galatasaray'dan ayrılmak istemiyor

Yıldız oyuncunun menajeri William D’Avila “Şu anda kalan 8 haftaya konsantre oldu. Stoke City takımına dönmeyeceği kesin. Galatasaray’ı çok seviyor” dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Nisan 2019 Güncelleme 02 Nisan 2019, 07:58
Ndiaye Ada’ya dönmez! Galatasaray’dan ayrılmak istemiyor

İÇİNDEKİLER



Badou Ndiaye'den Galatasaraylı taraftarları mutlu edecek açıklamalar... Sarı-Kırmızılı camia şu anda yönetimin ibra edilmemesine ve kalan 8 maça odaklansa da Senegalli yıldız Badou Ndiaye'den sevindirecek bir haber geldi... Tecrübeli oyuncunun menajeri William D'Avila Ndiaye'nin G.Saray'da mutlu olduğunu söyledi.



HER ZAMAN OLMAK İSTEDİĞİ YER
D'Avila yaptığı açıklamada, "Şu anda kalan 8 haftaya konsantre oldu. Stoke City takımına dönmeyeceği kesin. Galatasaray'ı çok seviyor ve her zaman olmak istediği yer" ifadelerini kullandı.



FATİH TERİM'İN ONAYI ALINACAK
Ndiaye'nin menajeri gelecek sezonla ilgili ise şu an konuşmanın erken olduğunu belirtti... Sarı-Kırmızılı yönetim Fatih Terim'in de onayını alarak Senegalli oyuncuyu gelecek sezon yeniden kiralayabilir.



750 BİN EURO'YA KİRALANMIŞTI
Sezon başında Premier Lig'den Championship'e düşen Stoke City'den 750 bin euroya kiralanan Badou Ndiaye de yakın çevresine yaptığı açıklamada Galatasaray'da kalmak istediğini dile getirdi.