Lazio rekoru Eljif'le kıracak! Her durumda kazanan Fenerbahçe olacak

Eljif Elmas için ilk olarak Fiorentina 15 milyon Euro teklifte bulundu. Ancak Lazio’nun hocası Inzaghi de genç yıldızı ısrarla istiyor... Inzaghi'nin Lazio'ya yaptırdığı en pahalı transfer 15 milyon Euro ile Carea. Inzaghi'nin ısrarı sürerse fiyat artacak ve rekor Eljif'le kırılacak.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Nisan 2019 Güncelleme 02 Nisan 2019, 07:58
Lazio rekoru Eljif’le kıracak! Her durumda kazanan Fenerbahçe olacak

İÇİNDEKİLER



Eljif Elmas, İtalya
basınının manşetlerini süslemeye devam ediyor. İtalya'nın önde gelen gazetelerinden Corriere Della Sera ve Tuttosport, Eljif için Fiorentina ve Lazio'nun devrede olduğunu okurlarına duyurmuştu. Bu transferde Fiorentina ön plana çıkarken, Lazio'da teknik direktörün ısrarı da devreye girdi.


SIMONE INZAGHI ISRARLA İSTİYOR
Futbol sitesi sporx.com'un servis ettiği habere göre Corriere Della Sera, Lazio Teknik Direktörü Simone Inzaghi'nin genç oyuncuyu çok beğendiğini ve yönetime alınması için rapor verdiğini yazdı.


REKOR ŞİMDİLİK CORREA'DA
Lazio'nun hocası Inzaghi'nin en fazla para vererek aldırdığı oyuncu 15 milyon Euroluk bedelle Sevilla'dan gelen Joaquin Correa. Ancak Eljif Elmas şimdi ilk sırayı kapabilir.


LAZİO FİYATI ARTTIRABİLİR
Çünkü Lazio'nun şansının artması için Fiorentina'nın teklifi olan 15 milyon Euro'yu aşması gerekiyor. İtalyan basını Inzaghi'nin Lazio yönetiminden fiyat arttırmasını isteyebileceğini belirtiyor.