Beşiktaş'ta Kagawa korkusu! Bonsevis bedeli 12.5 milyon Euro olacak

Japon yıldıza Schalke ve Leverkusen’in de talip olması yönetimi düşündürüyor. Dortmund Kagawa için 12.5 milyon Euro'luk bonservis bedeli belirledi. Bu oyuncuyu satın almayı planlayan Beşiktaş Yönetimi bu gelişme üzerine köşeye sıkıştı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Nisan 2019 Güncelleme 02 Nisan 2019, 07:58
Beşiktaş’ta Kagawa korkusu! Bonsevis bedeli 12.5 milyon Euro olacak

İÇİNDEKİLER



Beşiktaş'ta Kagawa
krizi... Siyah- Beyazlı yönetimin Ocak ayında Dordmund'dan kiraladığı ve hem oynadığı futbol hem de sempatik davranışlarıyla taraftarların sevgilisi haline gelen Japon yıldızla sezon sonu yollar ayrılabilir. Dortmund'un Kagawa'yı 12.5 milyon Euro'ya satış listesine koyacağı öğrenildi.


KARTAL İYİCE KÖŞEYE SIKIŞTI
Yeni sezonda ekonomik olarak küçülmeye gitmeyi planlayan Beşiktaş, Dortmund'un bu hamlesiyle köşeye sıkışmış oldu. Siyah- Beyazlı yönetimin bu parayı vermesi imkansız olarak gösteriliyor.


ALMAN KULÜPLERİ DEVREDE
Dortmund'un satış listesine koyacağı Kagawa için ayrıca Alman kulüplerinden Schalke ve Bayer Leverkusen'in devrede olduğu belirlendi. 2 kulübün Japon yıldız için tüm imkanları zorlaması bekleniyor.


İNGİLİZLER DE ONUN PEŞİNDE
Kagawa ile 2 Alman kulübü dışında İngiliz kulüplerinden Everton ve West Ham'ın da ilgilenmesi Beşiktaş'ın işini daha da güçleştiriyor. Yönetimin bu gelişme karşısında ne yapacağı merakla bekleniyor.