A Milli Takımımız’ın başarısı Fransız basınının gözünü korkuttu: Eyvah Türkler geliyor

L’equipe: “Eyvah Türkler geliyor. Grup liderliği için işimiz hiç de kolay olmayacak.” Le Telegramme: "Türkiye hafife alınmaz. Haziran'da bizi çok zor bir maç bekliyor."

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Mart 2019 Güncelleme 27 Mart 2019, 08:00
A Milli Takımımız’ın başarısı Fransız basınının gözünü korkuttu: Eyvah Türkler geliyor

İÇİNDEKİLER



A
Milli Takımımız'ın Arnavutluk ve Moldova önünde aldığı galibiyetler ve oynanan futbol Fransızlar'ın gözünü fena korkuttu. Ülkenin önde gelen gazetelerinden L'equipe, "Eyvah Türkler geliyor. Grup liderliği için işimiz kolay olmayacak" dedi.


TÜRKİYE DİŞLİ BİR RAKİP
L'EQUIPE gazetesi en büyük rakiplerinin Türkiye olduğunu vurgulayarak dişli bir rakibe çattıklarını vurguladı. Le Telegramme ise, "Türkiye hafife alınmaz. Haziran'da bizi zor bir maç bekliyor" yorumunu yaptı.


GÜNEŞ'LE İVME YAKALADILAR
LE Telegramme ayrıca, 'Deschamps'tan Türkiye' uyarısı başlığı ile verdiği haberde Türkiye'nin Şenol Güneş'le bambaşka bir ivme yakaladığını vurgulayarak, "Dikkatli olmazsak başımıza çorap örülebilir" ifadesini kullandı.


FRANSA ÖNLEM ALMAK ZORUNDA
Paris Normande gazetesi ise, Türkiye'nin kendileri için büyük bir tehdit oluşturduğuna dikkat çekerek, "Çok zorlu bir takım. Hücumda önemli silahları var. Bu nedenle Fransa önlem almaya mecbur" dedi.


FRANSA'YLA BİRLİKTE GRUPTAN ÇIKARIZ

Moldova maçında 2 gol atan Cenk Tosun iddialı konuştu. Milli futbolcu, "Fransa ile birlikte gruptan çıkarız. İzlanda'yı 2 maçta yeneceğimize inanıyorum" diye konuştu.