Tehlikeli inatlaşma! Mustafa Cengiz, “Görevimizin başındayız" dedi

İbrasızlık kararını adeta tanımayan Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, “Herkes müsterih olsun, emanetiniz emin ellerde” ifadesini kullandı... Hukukçulara göre ise yönetim seçim kararı almazsa mahkeme kulübün yönetimine kayyum görevlendirebilir.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Mart 2019 Güncelleme 26 Mart 2019, 07:59
Tehlikeli inatlaşma! Mustafa Cengiz, “Görevimizin başındayız dedi

İÇİNDEKİLER



Saray
'da ibra kaosu büyüyor... Genel Kurul'da idari olarak ibra edilmeyen Başkan Mustafa Cengiz dün yönetim kurulu toplantısının ardından basın toplantısı düzenledi. 1 ay içinde olağanüstü seçim kararı alması gereken Cengiz ibrasızlık kararını adeta tanımadı ve "Görevimizin başındayız" diye konuştu.



​HAKSIZ VE TARTIŞMALI...
KULÜBÜN emin ellerde olduğunu söyleyen Cengiz "Görevimizin başındayız. Haksız ve tartışmalı şekilde alınan kararlara karşı hukuki mücadelemize tüm alanlarda ve boyutlarda girişeceğiz" dedi.



TÜZÜKTE AÇIK MI BULDU?
Ortaya atılan bir iddiaya göre ise Mustafa Cengiz tüzükte yeniden aday olmasının yolunu açacak bir açık buldu. Hukukçularla durum değerlendirmesi yapan Cengiz şu anda zaman kazanma amacında.



HUKUKÇULAR: ÇOK TEHLİKELİ
Başkan Cengiz'in dünkü çıkışını spor hukukçuları "Çok tehlikeli" olarak değerlendirdi. Alpay Köse, "Mahkeme genel kurul yapılması için bir karar verebilir ve bir kayyum görevlendirebilir" yorumunu yaptı.



SADECE 6 DAKİKA SÜRDÜ!
Başkan Mustafa Cengiz'in 14.30'da yapılacağı duyurulan basın toplantısı 1 saat rötarlı başladı. Cengiz'in konuşmasının 6 dakika sürmesi ve soru almaması tepkilere neden oldu.