Beşiktaş Başkanı Fikret Orman: Guti’ye şans vereceğiz

Orman, ligin sonuna kadar Guti’nin yetkilerini artıracaklarını ifade etti. Beşiktaş Başkanı, “Ona kendisini göstermek için şans vereceğiz. Ancak sezon sonunda önceliğimiz yerli hoca olacak. Ama yabancıya da kapıyı kapatmadık”dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Mart 2019 Güncelleme 21 Mart 2019, 08:03
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman: Guti’ye şans vereceğiz

İÇİNDEKİLER



Fikret
Orman başta teknik direktör olmak üzere A'dan Z'ye açıklamalarda bulundu. Şenol Güneş'ten sonra ilk tercihlerinin yerli hoca olduğuna dikkat çeken Orman, "Ancak önce Guti'ye şans vermemiz gerekir. Onun kendisini göstermesi gerekir. Bunun için Güneş'le konuşacağım" dedi. İşte Orman'ın diğer açıklamaları:

SEÇİM YAKIN AÇIKLAYACAĞIZ
"Rıza Çalımbay, Mehmet Özdilek, Sergen Yalçın hepsi pırlanta gibi isimler. Ancak bu sevgiye göre verilecek bir karar değil. Bizim tercihimiz yerli hoca ama yabancı da olabilir. Beşiktaş hocalığı zor görevdir."


HİÇ TAZMİNAT KONUŞMADIK
"Şenol hoca ile aramızda tazminat konuşması geçmedi. Şenol Güneş, 'Ben sizinle çalışmak istemiyorum' dediği an bırakır zaten. Benimle başlayan dönemde hiçbir zaman kontrat bozmadım."


TOLGA&TÖRE'YLE ÇALIŞMAYACAĞIZ
"Tolga Zengin ve Gökhan Töre'yle önümüzdeki dönem çalışmayı düşünmüyoruz. Tolga'yı çok severim. Ancak çalışmak istemediğimiz oyuncuların başka takıma gitmesini istedik. Onlar bunu kabul etmediler."


ÇEBİ'NİN ADAYLIĞI BENİ ÜZMEZ
"Ahmet Nur Çebi'nin karşıma çıkması beni üzmez. Ancak o başkan olduğum sürece aday olmayacağını açıkladı. Ahmet ağabey Beşiktaş'ta kazanılması gereken bir kişiliktir. Harcanmaması gerekir."


KAGAWA'YA KARŞI POZİTİF DÜŞÜNCELERİM VAR
Orman, Kagawa'yı takımda tutmak istediklerini söyledi. Beşiktaş Başkanı, "Kagawa burada kalmak isterse o günün şartları itibari ile Dortmund ile görüşmeye başlayacağız" dedi. Adem Ljajic için de konuşan Orman, "Adem de çok iyi bir oyuncu. Onla konuşmamız gereken ticari konular var" dedi.


SEÇİMDEN ASLA ÇEKİLMEYECEĞİM
Beşiktaş Başkanı Orman seçimden çekilmesinin söz konusu olmadığını söyleyerek, "Aday olmayayım desem 50 tane laf söyleyecekler. Beşiktaş'a faydalı olacak aday görsem fedekarlık yaparım" dedi.