Fenerbahçe'de Ali Koç 350 milyonu batırdı 300 daha istiyor

Yardım kampanyasında görev bölümü yapıldı. 100 bin TL’nin üzerindeki bağışlarla bizzat Başkan Ali Koç ilgilenecek. Hedeflenen miktar 300 milyon TL. Ancak Koç'un bu sezon futbol takımına harcadığı para şimdiden 350 milyon TL'yi bulmuş durumda. Hedef tutsa bile açık 50 milyon TL olacak.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Mart 2019 Güncelleme 19 Mart 2019, 14:14
Fenerbahçe’de Ali Koç 350 milyonu batırdı 300 daha istiyor

İÇİNDEKİLER



Fenerbahçe'yi
kısa ve orta vadede rahatlacak tarihi kampanyanın, nisan ayının ilk haftasında başlaması bekleniyor. Yönetim bağış miktarları konusunda görev paylaşımını bile yapmış durumda. 100 bin TL'nin üzerindeki bağışlarla bizzat Başkan Ali Koç ilgilenecek. Hedeflenen rakam ise 300 milyon TL.


HEDEF TUTAR MI BELLİ DEĞİL!
300 milyon TL hedefinin tutturulup tutturulmayacağı belirsiz. Ancak hedef tutsa bile Başkan Ali Koç'un bu sezon Fenerbahçe Futbol Takımı için yaptığı harcamayı karşılamıyor. Harcanan rakam ise 350 milyon TL.


350 MİLYON TL ÇÖPE GİTTİ...
350 milyonluk harcamaya transferler ile birlikte, Comolli'ye ödenen ücret, Cocu'ya ödenen ücret ve tazminat da içinde. Bu sezon futbol takımına harcanan para çöpe gittiği gibi takım hala düşme tehlikesi yapıyor.


NİSAN AYINDA START ALIYOR...
Nisan ayında başlayacak yardım kampanyasının kritik bir önemi daha bulunuyor. Fenerbahçe bu parayı gelir olarak hanesine yazacak ve bu şekilde kriterleri karşılayarak UEFA'nın cezasından kurtulmaya çalışacak.


REKLAM ÇALIŞMASI YAPILACAK
Fenerbahçe taraftarının kampanyaya katılımını yüksek tutmak için reklam çalışmasının da yapılacağı öğrenildi. Kampanya da 5-10-20 TL gibi bağışlar da yapılabilecek. Bu türden bağışlar SMS yoluyla yapılacak.