Beşiktaş'ta Volkan Babacan sürprizi! Karius'a kapı göründü...

Beşiktaş Yönetimi sezon sonu Karius’la yolları ayırarak Volkan Babacan’la anlaşmayı planlıyor. 30 yaşındaki başarılı file bekçisi için Başakşehir’le masaya oturulacak.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Mart 2019 Güncelleme 09 Mart 2019, 07:58
Beşiktaş’ta Volkan Babacan sürprizi! Karius’a kapı göründü...

İÇİNDEKİLER



Beşiktaş
yeni sezon için kolları erken sıvadı... Alman kaleci Loris Karius'tan kötü performansı nedeniyle hayal kırıklığına uğrayan Siyah-Beyazlı yönetimin sezon sonunda Karius'la yolları ayırmayı planladığı öğrenildi. Bu sezon ligde Mert'in arkasında kalan ve hiç şans bulamayan Volkan için tüm kozlar oynanacak.



LİGDE HİÇ ŞANS BULAMADI
Başakşehir'le olan sözleşmesi 2021 yılının Mayıs sonunda bitecek olan Volkan Babacan bu sezon sadece 4 kez Türkiye Kupası maçında oynadı. Tecrübeli eldiven buna karşın ligde hiç şans bulamadı.




BEŞİKTAŞ'A YEŞİL IŞIK YAKTI
A Milli Takım'da da yerini Sinan Bolat'a kaptıran Volkan Babacan'ın Siyah-Beyazlı takımın kendisiyle ilgilendiğini bildiği ve sezon sonunda Başakşehir'den Beşiktaş'a gitmek için kolaylık isteyeceği öğrenildi.



EN AZ 5 SENE DAHA OYNAR
Şenol Güneş'in de Volkan Babacan'ı çok beğendiği ve yöneticilerle yaptığı özel görüşmede, "Eğer bir kaleci almayı düşünürseniz Volkan Babacan'ı düşünün. Tecrübesiyle en az 5 yıl daha oynar" dediği öğrenildi.