Ligin altı alev alev

Süper Lig’de 12 takım düşme korkusu yaşıyor. Lig sonuncusu Akhisarspor ile 7. sıradaki Kayserispor arasında sadece 11 puan fark var.Bu 12 takımın çoğunun birbiriyle maç yapacak olması ise ligin dibindeki yarışın nedenli çekişmeli geçeceğinin de habercisi gibi duruyor...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Mart 2019 Güncelleme 06 Mart 2019, 08:07
Ligin altı alev alev

İÇİNDEKİLER




Süper Lig'de 24 hafta geride kalırken zirve yaşındaki Medipol Başakşehir ile 8 puan gerisindeki Galatasaray yalnız kalırken, bundan daha büyük çekişme ligin dibinde yaşanıyor. Lig sonuncusu Akhisar umudunu diri tutarken, 7. sırada bulunan Kayserispor bile tabloya bakıldığında rahat bir nefes almış durumda değil.




'RAHATLADIM' DİYEN YANAR...
En alttaki Akhisarspor üst üste alacağı 2 galibiyetle düşme hattından çıkabileceği gibi 7. sıradaki Kayserispor da 2 maçta sıfır çekmesi durumunda kendisini düşme hattının içinde bulabilir.



HER TAKIM HER TAKIMI YENEBİLİYOR
Tüm takımların kadro derinliğinin olması ve ligde her takımın birbirini yenebilmesinin yanıda bu 12 takımın büyük çoğunluğunun birbiriyle maç yapacak olması ligin alt kısmındaki yarışı daha da zorlu kılıyor.


MÜCADELE SON DÜDÜĞE KADAR!
Nefes nefese sürmesi beklenen bu yarış sonunda 3 takım bir alt lige düşecek. Ancak puan cetvelindeki tabloya bakıldığında görünen o ki her takım sezonun son düdüğü çalana kadar mücadelenin içinde kalmaya aday.