Şenol Güneş 2'nci devre oyundan düştüklerini itiraf etti: Panikledik elimizle verdik

“Kazanabileceğimiz bir maçtan berabere ayr-ıl dık. Panikledik ve elimizle verdik. 2. yarı oyundan tamamen düştük. Önemli 2 puan kaybettik.”

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Şubat 2019 Güncelleme 26 Şubat 2019, 07:59
Şenol Güneş 2’nci devre oyundan düştüklerini itiraf etti: Panikledik elimizle verdik

İÇİNDEKİLER



Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Fenerbahçe karşısında kazanabilecekleri maçtan berabere ayrıldıklarını söyledi. İlk yarıda oyunun hakimi olduklarını söyleyen Güneş, "Hakemin yanlış kararları ile sahamıza geldiler. Pozisyon vermeden goller attık" diye konuştu.



OLMAYACAK GOLLER YEDİK
İkinci yarıya kötü başlamadıklarını ifade eden Güneş, "Normal giden bir oyun vardı ama olmayacak goller yedik. Caner'i oyuna alırken 2. golü yedik. Bu goller ile oyunun hakimiyeti F.Bahçe'ye geçti" diye konuştu.



OYUNDAN TAMAMEN DÜŞTÜK
Maçın ikinci yarısı yedikleri gollerin ardından takımda paniğin arttığını ifade eden Güneş, "Fiziksel ve moral olarak oyundan düştük. Topları gereksiz şekilde verdik. Kazanabileceğimiz bir maçı verdik" dedi.


ÇOK ÖNEMLİ 2 PUAN KAYBETTİK
Şenol Güneş lig yarışında 2 puan kaybettiklerini vurgulayarak, "Şurası bir gerçek ki Fenerbahçe büyük takımlara karşı iyi motive olabiliyor. İyi bir takım ve iyi oyuncuları var. Şimdi Kayseri maçına bakacağız" dedi.