Şenol Güneş derbi öncesi uyardı: Fener her zaman Fener’dir

Beşiktaş Teknik Direktörü, futbolcularına F.Bahçe’nin bu sezonki kötü durumunun bir ölçü olamayacağını söyledi. Şenol Güneş, “Fener her zaman Fener’dir. Nasıl olsa kazanırız havasında çıkarsak bunun bedelini ağır ödyeebiliriz” diye konuştu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Şubat 2019 Güncelleme 21 Şubat 2019, 07:59
Şenol Güneş derbi öncesi uyardı: Fener her zaman Fener’dir

İÇİNDEKİLER



Beşiktaş
Teknik Direktörü Şenol Güneş, Fenerbahçe ile yapılacak maç öncesinde futbolcularıyla bir toplantı yaptı. Tecrübeli hoca bu hafta çok zorlu bir derbiye çıkacaklarını söyleyerek, "Fenerbahçe'nin puan cetvelindeki yeri sizi asla aldatmasın. Hiç kimse nasıl olsa yeneriz havasında olmasın" diye konuştu.


​RAKİBE İZİN VERMEMELİSİNİZ
Fenerbahçe'nin güçlü bir kadrosu olduğuna dikkat çeken Şenol Güneş, "Bize karşı galibiyet alarak kötü geçen sezonu taraftarlarına unutturmak isteyecekler. Buna izin vermemelisiniz" dedi.

​SERİ GALİBİYETLER İSTİYORUM
Futbolcularından daha ilk dakikadan itibaren maçı ciddiye almalarını isteyen başarılı hoca, "Çok ciddi bir rakiple kritik bir maça çıkacağız. Seri galibiyetlere devam etmenizi istiyorum" diye konuştu.


​BU MAÇA İYİ MOTİVE OLUN
F.Bahçe'yi yendikleri takdirde zirve yarışına ciddi biçimde ortak olacaklarını vurgulayan Güneş, "Taraftarımızın önünde her şeyi vereceğinize inanıyorum" ifadesini kullandı.


YA LENS YA GÜVEN
Güneş derbide ilk 11'den 10 ism i belirledi. Tecrübeli hoca Lens ve Güven'den birini daha ilk 11'e alacak.
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in Fenerbahçe karşısında sahaya süreceği ilk 11'den 10 futbolcuyu belirlediği öğrenildi. Kartal'da bu maçta Karius, Gökhan Gönül, Vida, Mirin, Adriano, Atiba, Dorukhan, Ricardo Quaresma, Kagawa ve Burak'ın forma giymesi kesinleşti. Güneş'in ilk 11'e dahil edeceği diğer ismin ya Güven Yalçın ya Lens olması bekleniyor. Ancak Güven'in Lens'e göre bir adım daha önde olduğu öne sürüldü