Fatih Terim tur için risk alacaklarını ifade etti

“Benfica ilk maçta aldığı galibiyetle ve seyirci avantajı ile favori. Ancak biz de sahaya ‘kaybedecek bir şeyimiz yok’ anlayışı ile çıkacağız...”

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Şubat 2019 Güncelleme 21 Şubat 2019, 07:59
Fatih Terim tur için risk alacaklarını ifade etti

İÇİNDEKİLER



G.Saray
Teknik Direktörü Fatih Terim, dün akşam Benfica maçı öncesi basın toplantısında konuştu. Tur için risk alacaklarını söyleyen Terim "Rakip ilk maçta aldığı galibiyetle ve seyirci avantajı ile favori. Ancak biz de sahaya 'kaybedecek bir şeyimiz yok' anlayışı ile çıkacağız. Kaybedersek de rakibi tebrik ederiz" dedi.


ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ
Benfica'nın kaliteli bir ekip olduğunu da belirten deneyimli hoca "Galatasaray da her zaman kazanmak için elinden gelenin en iyisi yapar. Benfica'nın eksik olduğu şeklinde yorumlar yapılıyor. Benfica'nın her oyuncusu kaliteli. Şampiyonlar Ligi'nden de talihsizce elendiler" diye konuştu.


BAŞARININ SIRRI İSTİKRAR...
Fatih Terim, "Ülke futbolu geriye mi gidiyor?" sorusuna ise "Başarının en büyük sırrı istikrardır. Kendi içimizde yaptığımız mücadeleyi Avrupalılar'a karşı yaparsak daha başarılı oluruz. Küçük başarılarla yetinmemek lazım, daha büyüklerini almak lazım." yanıtını verdi.


NUNO GOMES ZİYARET ETTİ
Portekizli eski futbolcu Nuno Gomes, Fiorentina'da oynadığı dönemde teknik Direktörlüğünü yapan Fatih Terim'i Portekiz'de kaldığı otelde ziyaret etti. Portekizli futbolcu ile Terim bir süre sohbet ederek hasret giderdi. Görüşmede ayrıca Nuno Gomes'e üzerinde Fatih Terim imzalı Galatasaray forması hediye edildi. Gomes, Terim'e Benfica maçı öncesi başarı diledi.