Beşiktaş, G.Saray maçının gündüz oynanması için TFF'ye başvurdu

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, 31. haftadaki G.Saray-Beşiktaş maçının gündüz oynanmasını istediklerini ifade etti. Fikret Orman, TFF'ye sözlü başvuruda bulunduklarını vurgulayarak, "Yazılı da olacak. Karar artık TFF'nin" dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Şubat 2019 Güncelleme 20 Şubat 2019, 07:59
Beşiktaş, G.Saray maçının gündüz oynanması için TFF’ye başvurdu

İÇİNDEKİLER




Beşiktaş Kulübü,
Dorak Tour ile işbirliği anlaşması imzaladı. Anlaşmadan sonra A'dan Z'ye açıklamalarda bulunan Orman, Galatasaray ile yapacakları maçı Japonlar'ın izlemesi için gündüz oynanmasını istediklerini söyledi. Fikret Orman bunun için TFF'ye sözlü başvuruda bulunduklarını ifade etti.



​JAPONYA'DA ZATEN YAYINLANIYOR
Orman, TFF'ye yazılı da başvuracaklarını vurgulayarak, "Beşiktaş'ın maçları Japonya'da zaten yayınlanıyor. Karar TFF'nin. Ancak bu maçı Japonlar izlerse bizim için büyük kazanç olur" dedi.


​GÜNEŞ'İN KENDİ TERCİHİDİR
Güneş'in Milli Takım'ın başına geçeceği haberleriyle de ilgili konuşan Orman, "Kendisiyle sözleşmemiz sezon sonu bitiyor. O gün gelince oturur konuşuruz. Kendi tercihidir. Buna saygı duyarım" diye konuştu.


​KAGAWA'YLA DEVAM EDEBİLİRİZ
Dortmund'dan kiralanan Kagawa'nın gelecek sezon takımda kalıp kalmayacağı ile ilgili konuşan Orman, "Kagawa burada mutlu. Karşılıklı anlaşırsak sezon sonu yola devam edebiliriz" ifadesini kullandı.