Fatih Terim: Biz bitti demeden bitmez

Galatasaray Teknik Direktörü, rövanşta işlerinin artık çok zor olduğunu söyledi . Fatih Terim, “Buna rağmen biz bitti demeden bitmez. Elimizden geleni yapacağız” dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Şubat 2019 Güncelleme 15 Şubat 2019, 07:59
Fatih Terim: Biz bitti demeden bitmez

İÇİNDEKİLER



Galatasaray Teknik
Direktörü Fatih Terim, Benfica önünde tur için işlerinin zor olduğunu söyledi. Terim, "Beraberliği bulduk ama bu kez travma yaratan başka bir gol bulduk. Bu seviyelerde bu hatalar olmaz. Bunun altından kalkamadık. Ancak umudumuzu kaybetmedik. G.Saray bitti demeden bitmez" dedi.


​PENALTI OLDUĞUNU SANMIYORUM
UEFA Avrupa Ligi'nde VAR olmamasını eleştiren Terim, "Penaltı oyuna etki etti. O ana kadar iyi giden bir oyun vardı. Biz de baktık ama maalesef hakemin kararı öyle oldu. Penaltı olduğunu sanmıyorum" dedi.


​ÜVEY EVLAT MUAMMELESİ VAR
UEFA'nın kendi kupasına üvey evlat muammelesi yaptığını belirten Teknik Direktör Terim, "Öbür tarafta VAR var, burada yok. Oyuna denge getirdik, üstünlük sağladık ama penaltı geldi" ifadesini kullandı.


TUR İÇİN HER ŞEYİ DENEYECEĞİZ
Terim artık Benfica ile oynayacakları maçı unutmaları gerektiğini vurgulayarak, "Şimdi Kasımpaşa ile oynayacağımız lig maçına ardından Benfica rövanşına odaklanacağız. Her şeyi deneyeceğiz" diye konuştu.