Trabzonspor VAR odasında yaşananların ortaya çıkmasını istiyor

Trabzonspor Futbol Şube Sorumlusu Şahin, " Başakşehir maçının ardından 'Akyazı'da bir uçak düştü. Kara kutusu açıklansın demiştik. Aynı kazaya bu kez İstanbul’da uğradık. Aynı talebimiz devam ediyor” dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Şubat 2019 Güncelleme 13 Şubat 2019, 07:59
Trabzonspor VAR odasında yaşananların ortaya çıkmasını istiyor

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor Kulübü, pazar gecesi Galatasaray derbisinde yaşanan hakem faciasının peşini bırakmıyor.

HER ŞEY ŞEFFAFLIK ADINA
Futbol Şube Sorumlusu Haluk Şahin, Başakşehir maçının ardından talep ettikleri gibi G.Saray maçının ardından da hakem ile VAR odası arasında ses kayıtlarının yayınlanmasını talep ettiklerini söyledi. Şahin, şeffaflık adına bu görüşmelerin yayınlanması gerektiğini belirterek "Bir uygulama yapılıyorsa bu tam anlamıyla işlevsel olmalı. Başakşehir maçından sonra Akyazı'da bir uçak düştüğünü ve bunun kara kutusunun açıklanmasını istiyoruz demiştik. Şimdi de İstanbul'da aynı kazaya kaldık ve yine aynı talebimiz devam ediyor. Tek beklentimiz adil yönetim" dedi.



GÖZLERİ VAR GÖRMÜYOR KULAKLARI VAR İŞİTMİYOR
Trabzonspor yerel basınının Ümit Öztürk'e olan öfkesi dinmiyor. Kuzey Ekspres gazetesi Kuranı Kerim'in 7. suresi olan Araf Suresi'nin 179. ayetiyle atıfta bulundu. Ayette "Kalpleri var ama onunla düşünyor. Gözleri var görmüyor. Kulakları vaR işitmiyor" ifadeleri yer alıyor.